Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Industriële kapstok kopen? Dit zijn de mooiste kapstokken van 2022!

Industriële kapstok kopen? Dit zijn de mooiste kapstokken van 2022!

[Update 2022!]

Iedere hal zou erover moeten beschikken: een kapstok in industriële stijl. Dé manier om alle jassen netjes op te hangen en een geschikte plek voor het opbergen van kleine spulletjes die je vaak nodig hebt. Ga jij de deur niet uit zonder je portemonnee, sleutels, rijbewijs en dat ene handige tasje? Berg ze makkelijk op in een mandje op de kapstok en je hoeft nooit meer te zoeken! Een kapstok is uiterst functioneel en kan ook nog eens heel stijlvol zijn. Lees snel verder voor interieur inspiratie want dit zijn de mooiste industriële kapstokken!

 

Staande industriële kapstok

Een kapstok in industriële stijl is een toevoeging aan ieder interieur. Door de gebruikte materialen passen deze kapstokken erg goed bij verschillende woonstijlen. Een staande kapstok is extra handig omdat je hem overal neer kunt zetten en kunt verplaatsen. Een staande kapstok hoeft niet aan de muur gemonteerd te worden en dus heb je geen gereedschap nodig. En mocht je nog eens een interieurverandering willen dan heb je deze staande kapstok zo ergens anders neergezet.

 

Vrijstaande industriele kapstok

Een mooi voorbeeld is deze prachtige vrijstaande kapstok met minimalistisch zwart frame. 

De twee plankjes bieden opbergruimte in combinatie met een mooie houtlook. De zes haken bovenin kunnen wel tot vijf kilo per stuk dragen waardoor je ook zwaardere winterjassen kunt ophangen. Of heb je behoefte aan meer opbergruimte? Dan is deze staande kapstok misschien wel precies wat je zoekt. De combinatie van materialen geeft deze kapstok de typische industriële look en de verstelbare poten zorgen dat hij altijd stevig staat! 

Garderoberek in de industriële stijl

Een kapstok met industrieel uiterlijk kun je op allerlei manieren verwerken in je interieur. De hal is natuurlijk de meest voor de hand liggende ruimte, maar een kapstok kan ook prima in de bijkeuken of in de slaapkamer. Wil je optimaal gebruikmaken van de ruimte: dan is een industrieel garderoberek  de plek waar je allerlei kleding op kwijt kunt. Geen stoel meer in de hoek met een stapel vesten en broeken, maar gewoon alles netjes opgeruimd op een garderoberek.

 

 

Onze garderoberekken zijn stoere blikvangers waar je zelfs een aantal paar schoenen makkelijk in kwijt kunt. Het robuuste uiterlijk van de rekken maakt dat het ware eyecatchers zijn die echt sfeer en functionaliteit toevoegen aan een ruimte. Door ons uitgebreide assortiment heb je ruime keuze uit kleine en grote industriële garderoberekken met precies de juiste opbergmogelijkheden.

 

Wandkapstok: ideaal als je weinig ruimte hebt!

Heb je niet zoveel ruimte in huis of in de hal, maar mis je nog een kapstok? Kijk dan eens bij deze wandkapstokken. Wandkapstokken zijn er natuurlijk ook in met een industrieel uiterlijk. Deze compacte kapstokken bieden de ideale oplossing voor het ophangen van wat kleding, kleine tassen of bijvoorbeeld een sjaal of muts. Het voordeel van een wandkapstok is dat het een compact meubel is, maar toch heel handig.

Door de vele haakjes kun je nog verrassend veel spullen kwijt en de plank bovenop leent zich perfect voor wat leuke woondecoratie. Een groen plantje of wat leuke mandjes en jouw kapstok wordt ineens helemaal onderdeel van je inrichting.

 

Zoals je ziet is er heel veel keuze wat betreft industriële kapstokken! Bij industrieelinhuis.nl kun je terecht voor al jouw industriele meubels. Combineer een kapstok bijvoorbeeld met een mooie kast, spiegel of opbergbank en maak je interieur compleet!

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden