4 manieren om je schoenen op te bergen

4 manieren om je schoenen op te bergen

 

Heb jij ook meer schoenen dan opbergruimte? Zeker wanneer je met meerdere mensen in een huis woont kan de schoenenverzameling nogal oplopen. De meest voor de hand liggende plek om je schoenen op te bergen is in de hal. Alleen kun je ze daar vaak niet allemaal kwijt en draag je ook niet al je schoenen het hele jaar door. Hieronder bespreken we vier oplossingen om je schoenen netjes op te bergen.

 

#1 Industrieel garderoberek

Houd jij ervan om je schoenen in de buurt van de jassen op te bergen? Dan ben je niet alleen! Het is een logische keuze om deze spullen te combineren zodat je alles bij de hand hebt als je naar buiten gaat. Een garderoberek maakt dit wel heel gemakkelijk! Met onze mooie garderoberekken voeg je niet alleen een eyecatcher toe aan je interieur, maar heb je ook direct voor een aantal schoenen een vaste plek. De combinatie van hout en staal geeft deze rekken een stoer industrieel uiterlijk dat past bij ieder interieur.

Industrieel garderoberek 

#2 Robuuste schoenenbank

Heb je al een fijne kapstok en zoek je alleen nog plek voor al die schoenen? Kijk dan eens naar ons ruime assortiment schoenenbanken. Deze meubels zijn perfect voor kleinere hallen of kamers waar je niet veel ruimte over hebt. Met ruimte voor vier tot tien paar schoenen kan iedereen zijn favoriete paar direct naast de deur kwijt. Veel van deze opbergbanken hebben een klep bovenin zodat je spullen zoals mutsen, sjaals en tassen in het bankje kwijt kunt. En je kunt er op zitten om je schoenen aan te trekken.

Schoenenbank industrieel 

#3 Schoenenkast industrieel

Wanneer je ruimte over hebt en écht een oplossing zoekt voor veel paar schoenen, dan biedt deze schoenenkast uitkomst. Een kast die echt is gemaakt voor het opbergen van al die mooie paren sneakers, hakken en laarzen. Door de donkere houtlook en het gebruik van zwart staal past deze kast heel mooi in een industrieel interieur. De schuifdeurtjes zorgen ervoor dat de kast van buiten rustig oogt en je makkelijk bij al je schoenen kunt. Deze schoenenkast biedt veel ruimte en is overzichtelijk ingedeeld door de plankjes. Bovenop kun je nog wat mooie woondecoratie kwijt zoals een plant of opbergbakjes.

Schoenenkast industrieel 

#4 Compact schoenenrek

Winterschoenen hoeven in de zomer niet in de hal te liggen en ook die mooie pumps voor een feestje kun je beter ergens anders opbergen. Maar schoenen die je bijna dagelijks draagt wil je natuurlijk gewoon snel kunnen pakken. Met dit stijlvolle, compacte schoenenrek bereik je precies dat! Zo kun je de schoenen mooi naast elkaar ordenen en hoef je niet het huis te doorzoeken net voordat je weggaat. Het vintage design zorgt ervoor dat dit rek goed te combineren is met verschillende interieurstijlen. Zo heb je mooi ruimte voor wel 16 paar schoenen!

Industrieel schoenenrek 

Of je nu een garderoberek, schoenenkast, -bank of rek wilt aanschaffen: bij industrieelinhuis.nl vind je de mooiste meubels waar je al jouw schoenen in kwijt kunt. Zo creëer je rust en ruimte in je interieur!

 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.