10 redenen waarom een garderoberek handig is!

10 redenen waarom een garderoberek handig is!

 

Een garderoberek is heel handig voor allerlei zaken. Wil je weten waarom zo’n rek zo handig is? Wij hebben de top 10 gemaakt van redenen waarom een garderoberek handig is. Als je nog enige twijfel had over de aanschaf van een garderoberek, dan zal die nu als sneeuw voor de zon verdwijnen. Lees snel verder!

#1. Berg je schoenen op!

Veel garderoberekken hebben aan de onderkant een gedeelte waar je een flink aantal schoenen kwijt kunt. Met schoenenrekken of plankjes staan je schoenen niet meer verspreid over de gang. Opgeruimd staat netjes!

#2. Geen jassen meer op de grond

Een garderoberek biedt genoeg ruimte om je favoriete jassen op te hangen. Een regenjas, windjack en die nette jas voor werk. Allemaal kun je ze kwijt op je rek! Zo heb je altijd je fijnste jassen bij de hand.

Garderoberek

#3. Makkelijk schoenen aantrekken

Een garderoberek met bank is ideaal om je schoenen op aan te trekken. Je kunt gewoon even gaan zitten en hoeft niet onnodig voorover te buigen. Een garderoberek is dus erg multifunctioneel. Wel zo fijn! 

#4. Met een garderobrek ben je nooit meer schoenen kwijt

Ken je dat? Het is een gehaaste ochtend, de kinderen moeten naar school en voor de zoveelste keer is er een jas of een schoen kwijt. Dit zal je niet gauw meer overkomen met een garderoberek waar voldoende ruimte is voor ieders veelgebruikte items.

schoenenrek

#5. Ruimte voor al je accessoires

Door het jaar heen gebruik je allerlei accessoires, zoals een sjaal, muts en handschoenen of een hoedje voor in de zomer. En wat dacht je van die fijne tas die je overal mee naartoe neemt? Genoeg ruimte voor al deze spullen met een handig garderoberek.

#6. Zorg voor overzicht: alle spullen hun eigen plek

Vaak ontstaat rommel doordat spullen geen vaste plek hebben. Niemand weet waar het hoort te liggen en dus ligt het overal. Een garderoberek helpt mee in het creëren van overzicht en rust. Geen rondslingerende spullen meer en minder zoeken, wie wil dat nu niet?

#7. Past zelfs in een kleine of smalle gang

Doordat een garderoberek slim gebruik maakt van hoogte is het een vrij compact meubelstuk. Hierdoor past het rek zelfs in een krappe hal en is het juist bij kleinere ruimtes een ideale oplossing.

#8. Zorgt voor extra sfeer

Een garderoberek is niet alleen praktisch, maar vormt ook een ware eyecatcher. Onze stoere, robuuste rekken staan goed bij veel verschillende woonstijlen. Zo voeg je écht een extra element toe aan je interieur en ziet de ruimte er direct ander uit.

#9. Plek voor opbergmandjes

Veel garderoberekken hebben boven- of onderin een plank waardoor er nog meer opbergruimte ontstaat. Hier kun je bijvoorbeeld wat handige mandjes plaatsen voor kleine spulletjes zoals je portemonnee, sleutels of zonnebril. Of gebruik de ruimte voor een mooie woonaccessoire of groene plant.

garderoberek

#10. Alles-in-één oplossing

Een garderoberek biedt ruimte voor veel jassen, schoenen en accessoires zodat jij alles makkelijk bij de hand hebt. Wil jij ook een nette hal en nooit meer zoeken naar je tas of jas? Bekijk onze collectie garderoberekken.

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.