Over ons

Zoals de bedrijfsnaam en website al doet vermoeden: industrieelinhuis.nl is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar mooie industriële meubels.

 

 Ons doel is om industriële meubelen toegankelijk en betaalbaar te maken. Onze passie voor industriële interieur items heeft ervoor gezorgd dat wij graag op zoek gaan naar de nieuwste industriële meubels en interieuraccessoires, in binnen en buitenland.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze meubels duurzaam, stevig en vooral betaalbaar zijn. Dat combineren wij graag met de beste klantenservice. Elke klant blijft voor ons speciaal en wij vinden het nog steeds bijzonder om zoveel woonkamers, keukens en slaapkamers mede in te mogen richten.

 

Daarom streven wij naar de allerbeste klantenservice met direct persoonlijk contact en staan wij altijd klaar voor onze klanten. Of je nu 1 lamp koopt of een heel huis samen met ons inricht: wij zijn er voor je.

 

 Wil je iets weten over een van onze meubels of heb je een vraag voor het team van industrieelinhuis.nl? Je kan ons bereiken via chat mail of telefoon.

 

Zoek je een bijzonder of speciaal meubel dat je nog niet hebt kunnen vinden? Neem dan zeker even contact met ons op: Wij ontdekken dagelijks nieuwe aanwinsten voor onze webshop en wie weet zit het meubel van jouw dromen daar wel bij! Je kan ons bereiken via: klantenservice@industrieelinhuis.nl

 

 Veel winkelplezier gewenst,

Niels & Chris, team Industrieelinhuis.nl