Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een schoenenkast is absoluut praktisch om rondslingerende schoenen in op te bergen, maar je kunt er nog veel meer in kwijt! Daarnaast is het ook tof om een mooi exemplaar te hebben, dat ook nog eens een blikvanger is in bijvoorbeeld je hal!

Wij hebben mooie schoenenkasten met een industriële look, die geschikt zijn voor iedere hal. Jouw spullen werden nog nooit zo goed georganiseerd!

Waar dient een schoenenkast voor?

De hal is het eerste dat je ziet als je een huis binnenkomt. Vaak is het echter ook een plek waar jassen, schoenen en tassen gewoon lukraak neergegooid worden. Als deze items allemaal een plek hebben, is de hal direct je prachtige visitekaartje voor je huis.

In de winter heb je nog meer attributen nodig wanneer je naar buiten gaat: een muts, sjaal en handschoenen zijn vaak geen overbodige luxe, maar waar laat je ze wanneer je thuiskomt?

Op het dressoir in de gang, of onder de kapstok? Welnee! Berg ze op in een schoenenkast, en ze zijn stylish uit het zicht gewerkt! Weg met de rommel, het schoenen kastje is de oplossing. Nog een tip om je hal dan ook opgeruimd en stylish te houden: zet bovenop de schoenenkast een plant, of een mooi item, zodat je niet in de verleiding komt om tóc​h rommel op het kastje te leggen.

De industriële schoenenkast past in elk interieur!

Ben je al overtuigd van het nut van een schoenenkast? Koop dan een stoer industrieel exemplaar, dat is tijdloos en past in elke inrichting.

De industriële stijl waaide over uit Amerika, eind vorige eeuw. En inmiddels is wel gebleken: deze woonstijl is een blijvertje! Of je nu je complete interieur industrieel inricht, of enkele items als basis neemt: het past altijd.

In onze collectie schoenenkasten vind je veel verschillende modellen. Industriële meubels zijn vaak gemaakt van staal, hout, of een combinatie van beide. Dit zorgt ervoor dat de items in elke woonstijl toepasbaar zijn. Het strakke ruige staal past prima in een moderne inrichting, terwijl de warme houten elementen prima in een landelijke inrichting tot zijn recht komen.

Ga voor compleet industrieel

Naast de schoenenkast hebben we bij industrieelinhuis.nl ook alle andere industriele meubels die je zoekt. Begin met de schoenenkast, en breid zo stap voor stap je inrichting uit met nog meer industriële items.

We bezorgen je meubels gratis, en bovendien ook nog snel. Onze meubels bestaan uit of staal, ofwel hout. Het hout kan houtlook zijn, of stoer mangohout. Deze elementen zie je ook terug in de verschillende schoenenkasten.

Van decoratie tot stoere kasten: een industrieel interieur begint op onze webshop. Je complete inrichting kan niet meer stuk wanneer iedereen jouw opgeruimde hal binnenstapt. Je industriële schoenenkast is de juiste binnenkomer!

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.