Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Industriële kasten

Industriële kasten: dit zijn de kenmerken

 

De industriële woonstijl is momenteel ontzettend populair. Industriële elementen zijn in veel interieurs terug te vinden en zorgen voor die kenmerkende industriële sfeer. We lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen!

Ben jij bekend met de industriële stijl maar vind je het lastig om te bepalen welke meubels je wilt aanschaffen? Lees dan snel verder voor inspiratie, styling adviezen en heel veel meubel tips over industriële kasten!

 

Wat is de industriële woonstijl?

Van alle woonstijlen is de industriële stijl misschien wel het meest toegankelijk. Van oorsprong komt deze trend voort uit leegstaande fabrieksgebouwen die werden omgetoverd tot moderne lofts. Oude elementen werden behouden waardoor er veel gebruik werd gemaakt van beton, staal en metaal. Deze stoere materialen worden vaak gecombineerd met hout waardoor de mooiste industriële meubels ontstaan.

 

Een industrieel interieur heeft vaak een heel pure uitstraling. Rauw, eerlijk en no-nonsense, met meubels die zowel praktisch als stijlvol zijn. Tegelijkertijd straalt zo’n interieur karakter uit en voelt het doorleefd aan, met veel vintage accessoires en regelmatig een of meer kenmerkende fabriekslampen. De perfecte combinatie tussen retro en nieuw, die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen.

 

Kasten met een industrieel uiterlijk

Het is helemaal niet moeilijk om een vleugje industrieel toe te voegen aan je interieur. Het mooie aan deze woonstijl is dat het goed matcht met andere stijlen zoals een meer moderne of landelijke inrichting. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

  

Wil jij een echt statement piece toevoegen aan je woonkamer, keuken of slaapkamer? Ga dan voor een prachtige industriële kast die echt in het oog springt. Zo heeft je interieur direct een stoere uitstraling en voeg je meteen een uniek item aan de ruimte toe.

Een robuuste kast zorgt voor sfeer en is op veel plekken in huis neer te zetten. Kies een kleine kast als je niet zoveel ruimte hebt of ga voor een compleet nieuwe look in de keuken met een ruime vitrinekast.

 

Ons assortiment industriële meubels

Bij Industrieelinhuis.nl vind je een ruim assortiment stoere industriële meubels. Van tafels en verlichting tot de mooiste kasten in alle vormen en maten.

nachtkastjes

Onze industriële nachtkastjes zijn de kleinste kasten, die je zowel in de slaapkamer als in een andere ruimte kunt gebruiken. Een nachtkastje is perfect voor een kleine interieurverandering met grote impact. Compact, stevig en gemaakt van ruw hout met staal; deze nachtkastjes bieden nét dat beetje opbergruimte waar je het nodig hebt.

De wandkasten en boekenkasten zijn de grotere meubels die erg veelzijdig zijn. Gebruik het om je mooiste decoratie items te laten zien of geef jouw collectie boeken een mooie plek. Ook schappenkasten passen perfect bij een industriële uitstraling in huis en bieden veel extra opbergruimte. Of je nu voor een open kast gaat met planken of een kast met een lade of deurtjes, jouw woning ziet er direct anders uit! Natuurlijk kan je ook kiezen voor een industrieel tv meubel.

tv meubel industrieel 

Ben je op zoek naar meer interieur inspiratie? Bekijk dan ook onze blogs over de trends van 2021 of industriële decoratie. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden