Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Industrieel design: dit zijn de mooiste items van 2021

Industrieel design: dit zijn de mooiste items van 2021

2021 is pas net begonnen en laat nu al een aantal mooie woontrends zien. Industrieel design is onverminderd populair en komt op steeds meer manieren terug in allerlei interieurs.
We zijn steeds meer thuis en daardoor kijk je misschien anders naar je huidige inrichting. Een frisse wind door je huis met mooie, stoere meubels zorgt ervoor dat jouw interieur nóg meer eigen wordt en je je thuis voelt.
In deze blog maak je kennis met de mooiste industriële meubels van 2021 zodat je jouw woning helemaal mee kan laten gaan met de nieuwste trends. Lees snel verder!

 

Gezellig samen aan tafel

Na het roerige jaar 2020 zijn we allemaal toe aan meer gezelligheid en mensen om ons heen. Een tafel met veel ruimte zorgt ervoor dat je weer fijn met z’n allen kan samenkomen zodra het mag.

Eettafel mangohout Deze industriële eettafel past met zijn robuuste look in elke woonkamer of keuken. Of ga voor een grote tafel van mangohout, een lichtere houtsoort die helemaal past bij de woontrends van 2021. Beide tafels zijn perfect te  combineren met een industriële stijl inrichting, maar de tafel misstaat ook niet in landelijke of Scandinavische stijl. Ideaal om heerlijk uitgebreid aan te brunchen in het weekend!

 

 

 

Multifunctionele bartafel met krukken

De combinatie van hout en staal is kenmerkend voor veel meubels met een industrieel uiterlijk. Een van de meest veelzijdige meubel combinaties van 2021 is toch wel een bartafel set inclusief twee krukken.

Praktisch, stijlvol en wanneer je de krukken niet nodig hebt, schuif je ze simpelweg onder de tafel om ruimte te besparen. Door het formaat is deze tafel dé industriële design aanvulling voor je woning. Of je de tafel nu gebruikt als ontbijtbar, onderdeel van je koffiecorner of als thuiswerkplek. En heb je gasten over de vloer, dan kan het borrelen alvast in de keuken beginnen!

 

Industrieel bijzettafeltje: stoer en handig

 

In dit overzicht van mooiste industriële meubels voor 2021 hoort uiteraard ook dit prachtige bijzettafeltje. Voorzien van twee houtlook bladen en een taps toelopende vorm kun je dit bijzettafeltje gebruiken als salontafel naast een grote fauteuil. Maar het is ook het perfecte item om bij de schuiven als niet alle glazen en hapjes meer op de tafel passen. In een handomdraai heb je zo extra ruimte gecreëerd, geheel passend bij jouw industriële interieur.  Rond bijzettafeltje

De mooie ronde en organische vorm van deze bijzettafel geeft een speels effect aan de ruimte. Door het kleine formaat is dit tafeltje is ook heel goed te gebruiken als nachtkastje.

 

Industriële eetkamerstoelen

Goede gesprekken, plannen maken voor de toekomst en uitgebreid dineren; soms zit je uren gezellig met elkaar aan tafel. Dan wil je natuurlijk wel een stoel die lekker zit. Deze stevige eetkamerstoel Rocky heeft een comfortabele zithouding en zorgt dat je zonder problemen lekker lang kan tafelen.

Eetkamerstoel suedeEetkamerstoel suedeEetkamerstoel suede

Deze stoelen passen perfect bij de industriële eettafels en met de armleuningen bieden ze extra veel zitcomfort. Zo wordt industrieel inrichten wel heel makkelijk! De Rocky stoel heeft een luxe suede look en is verkrijgbaar in de kleuren cognac en antraciet.

 

Wijnkast met veel opbergruimte

Natuurlijk mag een mooie wijnkast niet ontbreken in een industrieel interieur. Deze stoere kast heeft voldoende opbergruimte voor heel veel wijnflessen maar je kan er ook wijnglazen en een kurkentrekker in kwijt. Deze wijnkast past uiteraard moeiteloos in je keuken maar ook in je woonkamer vormt deze kast een mooie aanvulling.

Wijnkast 

Smal kastje

Heb je weinig ruimte in je keuken of woonkamer? Dan is een smalle kast de perfecte aanvulling en het past helemaal in de trend van 2021.

smalle kastsmalle kast

Zo creëer je extra opbergruimte voor kookboeken, servies of schoolspullen. Deze handige smalle en hoge kast met afgesloten gedeelte en drie open vakken is uitgevoerd in bruin zwart hout

 

Vorig artikel Dé interieurtrends van 2023

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden