Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
De mooiste industriële decoratie voor in huis

De mooiste industriële decoratie voor in huis

Ben jij helemaal weg van de industriële stijl en mag jouw hele huis de woorden ‘robuust en stoer’ ademen? Maak jouw interieur dan helemaal af met industriële decoratie en geniet iedere dag van een interieur dat helemaal bij jou past.

 

Industriële decoratie kopen

De industriële woonstijl is jaren geleden vanuit Amerika naar Nederland gekomen. Daar stonden, mede door de crisis van de jaren ‘30, veel oude fabrieken leeg en die werden omgebouwd tot appartementen, ook wel lofts genoemd.

In deze fabrieken werd veel gebruik gemaakt van oude materialen. Denk hierbij aan metaal, beton, hout, baksteen en staal.

Kenmerkend zijn de hoge plafonds en grote ruimtes. De unieke combinatie van materialen en kleuren zorgt voor een interieurstijl die zowel praktisch als stijlvol is. Het beste van twee werelden!

 

Natuurlijk is niet ieder huis geschikt om deze randvoorwaarden na te bootsen. Een hoog plafond heb je of je hebt het niet. Daarom is industriële decoratie dé manier om dezelfde industriële sfeer te creëren.

Geen grote verbouwing, maar het toevoegen van een aantal bijzondere accessoires kan jouw woning alsnog een industrieel karakter geven. Voor een industriële inrichting heb je niet per se veel decoratie nodig, maar de items die je kiest kunnen jouw interieur wel helemaal af maken.

Woonaccessoires zorgen voor sfeer en met kleine details kun je jouw huis toch industrieel laten ogen.

 

Stoere accessoires

Waar vind je nu zulke mooie industriële accessoires? Zoek niet verder: bij Industrieelinhuis.nl kun je terecht voor een ruim assortiment woondecoratie. Accessoires zijn bij uitstek geschikt om een kale muur op te vrolijken of als opvallende eyecatcher voor in je woonkamer. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere, grote klok voor aan de muur?

Industriële klok

Onze industriële klokken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wat deze klokken gemeen hebben is hun metalen frame waarmee ze zomaar uit een oude fabriek zouden kunnen komen. Met doorsnede afmetingen van 36,5 cm tot 96 cm kun je kiezen voor een wat meer subtiele klok of juist een grote variant.

  

Industriële spiegel

Of heb je nog behoefte aan een toffe, robuuste spiegel? Neem dan een kijkje bij onze industriële spiegels. Deze spiegels passen met hun strakke design perfect bij een industrieel interieur. Een kleine spiegel staat goed in de hal zodat je nog net even je uiterlijk kunt checken voordat je van huis vertrekt. Met een grotere spiegel kun je niet alleen jouw hele outfit bekijken, maar schept ook veel ruimte in de kamer. Onze spiegels hebben stoere lijsten van donker teakhout waardoor ze een vintage look hebben.

Blad in frame

Naast klokken en spiegels is industriële vensterbank decoratie ook erg populair. Veel mensen zetten graag een item in hun vensterbank om de directe inkijk te beperken. En natuurlijk kun je dit excuus perfect gebruiken om een industriële accessoire toe te voegen. Wat denk je bijvoorbeeld van deze wanddecoratie met gouden en zilveren bladeren? Of een kleinere wanddecoratie frame die je ook perfect aan de muur kunt hangen? Zo heb je binnen een handomdraai een extra industriële woonaccessoire in jouw woning.  

  

Urban jungle decoraties in zwart staal

Maak je stoere witte of grijze muur helemaal af met deze zwart metalen wanddecoratie. Van leeuwen tot kolibries en tijgers, je muur wordt er meteen een stuk mooier van. Natuurlijk zijn deze stoere decoratiestukken ook ideaal om een industrieel design kinderkamer in te richten.

LeeuwKolibrie   

 

Verlichting met een industrieel karakter

Een laatste vorm van industriële decoratie willen toch ook nog met je delen. Industriële lampen, ook wel fabriekslampen genoemd, zijn misschien wel hét statement piece van de industriële woonstijl. Een grote lamp boven de eettafel, een metalen studiolamp in de woonkamer of juist een kleinere tafellamp.

 Industriële lampIndustriële booglamp

Er zijn veel verschillende soorten industriële lampen waarbij de ene een meer verweerde look heeft dan de ander. Met een stoere industriële lamp komt een ruimte helemaal tot leven.

 

Alle industriële decoratie shop je natuurlijk bij Industrieelinhuis.nl . Ons ruime aanbod varieert van industriële meubels zoals kasten en tafels tot lampen en woonaccessoires. Voor ieder interieur wat wils!

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden