Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Wijnrek

Industriële keukeninrichting: dit zijn de trends van 2021

Voor 2021 blijft industrieel design weer ontzettend hip en trendy. Het ruwe randje gaat langzaam van de industriële meubels af en zo passen deze mooie meubels in nog meer interieurs.

Welke meubels mogen we verwachten dit jaar en wat zijn de trends voor in de keuken? Hoe breng je de industriële stijl naar je keuken?

Dit is een overzicht van de industriële woontrends voor je keuken in 2021.

 

Een industrieel wijnrek

Nu alle restaurants nog dicht zijn halen we de gezelligheid van restaurants en die leuke wijnbar in de stad op een simpele manier naar de keukentafel met een wijnrek voor aan de wand.

Dit wijnrek neemt weinig ruimte in en is gemaakt van hout en mat zwart gecoat staal. Naast plek voor vier flessen wijn heeft dit rek ook een handig mandje onderin, waar je klein keukenmateriaal in kwijt kunt.

Het stoere uiterlijk past goed bij een industriële keukeninrichting, maar misstaat ook zeker niet in een landelijke of moderne keuken. Lange, gezellige avonden borrelen gegarandeerd!

 

Wil je echt dat wijnbar gevoel naar je keuken halen?

Dan is een design wijnrek of wijnmeubel dé aanvulling voor in je keuken. In dit unieke wijnmeubel heb je plek voor 15 liggende wijnflessen in de schuine houten rekken. Daarnaast kun je in het schap boven de rekken nog meer flessen kwijt die je mooi in het zicht wilt hebben.

Op de bovenste plank kun je accessoires kwijt zoals mooie boeken of waterglazen. En natuurlijk kunnen alle wijnglazen in de rails hangen zodat ze schoon en netjes blijven. Een industriële wijnkast past natuurlijk ook in je woonkamer of hal.

Industrieel in de keuken: ook voor gezellig samenzijn

Bijna iedereen is onlangs wel tot de conclusie gekomen dat samenzijn met familie en vrienden waardevolle momenten oplevert. Tijd doorbrengen samen betekent vaak ook iets eten of drinken en laat de keuken hier nu dé uitgelezen plek voor zijn.

Om maar vroeg in de dag te beginnen: met een industriële ontbijtbar in huis voeg je een extra plek toe waar je gezellig samen kunt zijn, of het nu voor ontbijt of de borrel is. Een smalle bartafel is makkelijk en compact zodat het in elk huis wel in te passen is, hoe groot of klein ook.

Maak het plaatje af met een aantal barkrukken die je zo onder de tafel kunt schuiven om ruimte te besparen.

Een ontbijtbar heeft een stoer uiterlijk met de zwarte metalen poten en het robuuste tafelblad. Als verlenging van je keuken is een ontbijtbar lekker eigentijds en kan het zelfs nog functioneren als extra thuiswerkplek.

 

Blijvende trends: industriële keukentafel en keukentrolleys

Langzaam maar zeker zijn de typische stoere industriële keukentafels niet meer weg te denken uit onze huizen. Een houten blad en stalen frame blijft een gouden combinatie die zorgt voor een tijdloze keukentafel.

Heb je de ruimte? Ga dan voor een mooie grote variant met aan de ene kant stoelen en aan de andere kant een bankje. Altijd plaats voor je gasten en zo kan iedereen lekker aanschuiven.

 

In 2021 zullen we ook de industriële keukentrolleys blijven zien. Deze handige kastjes met wieltjes zijn een aanvulling voor iedere keuken. Je beschikt direct over meer opbergruimte en je hebt ook meteen een mooie industriële eyecatcher.

Gebruik de trolley voor je ontbijtspullen, zet er mooi servies op of een pot met verse kruiden. De ideale aanvulling op jouw keukeninrichting.

keukentrolley 

En als we dan toch bezig zijn met een andere keukeninrichting, overweeg dan eens een fris nieuw kleurtje op de muur. Na het uitdagende jaar 2020 kan het een verademing zijn om jouw keuken een nieuwe, warme uitstraling te geven. Gelukkig zijn industriële meubels perfect te combineren met zowel natuurlijke tinten als wat meer felle kleuren.

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden