Dit waren de topitems voor 2021: industriële bijzettafeltjes.

Dit waren de topitems voor 2021: industriële bijzettafeltjes.

Nu het jaar ten einde is, kijken we nog een keer naar dé trends van het afgelopen jaar. Een jaar waarin we weer veel thuis waren en het interieur een belangrijke plek innam. We werkten veel thuis, dus de plek waar je de hele dag vertoeft moet extra mooi en gezellig zijn.

Industrieel design, zoals een industrieel bijzettafeltje of salontafels met een industrieel uiterlijk waren ook weer onverminderd populair. Dit waren de topitems van 2021 wat betreft industriële bijzettafels!

Maak je huis gezellig met industriele meubels

We maakten het thuis extra gezellig en knus. ‘s Avonds op de bank met een kop thee of een wijntje voor de televisie. Met dit bijzettafeltje hoef je niet ver te reiken naar je drankje, je hebt hem gewoon binnen handbereik.

Maar wist je dat dit tafeltje ook ideaal is als je de zoveelste online meeting op een dag in gaat? Zet je laptop op dit tafeltje en leun lekker achterover, je zit er een stuk relaxter bij dan in je bureaustoel.

laptoptafel

Industriële bijzettafel in huis

Een industriële bijzettafel in huis hoeft natuurlijk niet altijd een nuttige functie te hebben, ze kunnen ook een verloren hoekje net iets gezelliger maken. Een klein stoer tafeltje in een hoek met een plant erop, kan je kamer net wat meer aankleden.

Ook een bijzettafeltje naast je bank zorgt ervoor dat je bank niet al te verloren in de kamer staat. Je kunt er natuurlijk ook je mooiste foto’s of dierbare spulletjes op kwijt, die je op die manier mooi tentoonstelt. Door het open karakter van dit industriele bijzettafeltje oogt je kamer nog steeds ruimtelijk, maar kun je net wel even wat mooie spulletjes kwijt.

bijzettafel glas

Datzelfde open karakter vind je ook terug in dit industriele bijzettafel setje. Je kunt deze tafeltjes samen gebruiken als salontafel, of los van elkaar een plekje in de kamer geven. Het stoere hout met het metaal is al een eyecatcher op zich! Omdat ze nagenoeg hetzelfde zijn, vormen ze toch een eenheid, ook al zet je ze verspreid in de kamer neer.

Bijzettafeltjes in de hoofdrol

Je begrijpt het al, bijzettafeltjes zijn een onderschat meubelstuk in ieder industrieel interieur. Een bijzettafeltje heeft dan wel een bijrol, maar is absoluut van belang in het hele geheel!

Het kan natuurlijk functioneel zijn, als je het bijvoorbeeld gebruikt voor het neerzetten van je drankje. Maar je bijzettafeltje kan ook een podium geven aan een plant, een stapel mooie boeken, of een verzameling fotolijstjes.

Daarmee geven we je graag meteen een kleine interieurtip: groepeer kleine spulletjes, in plaats van overal losse dingetjes neer te zetten. Dat oogt rustiger en opgeruimder in je kamer, zonder dat je er spullen voor weg hoeft te doen.

bijzettafel mangohout

Multifunctioneel: bijzettafeltje als industrieel nachtkastje

Ontzettend stoer en robuust vinden we dit mooie bijzettafeltje industrieel, dat overigens ook niet misstaat als industrieel nachtkastje naast je bed. Want niet alleen de woonkamer maken we gezellig, ook de slaapkamer mag een plek zijn waar je graag verblijft.

Stevig zwart staal en mangohout zorgen bij dit tafeltje voor een stoere industriële look, dat maakt het ook zeker geschikt als podium voor een stoere plantenpot in de woonkamer.

Ben je benieuwd naar nog meer industriële bijzettafeltjes? Bekijk dan onze gehele collectie, vol stoere items!

Liever een sidetable industrieel neerzetten in je woonkamer? Bekijk onze collectie industriële sidetables.

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.