Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Donkere dagen voor kerst? Industriële lampen brengen het mooiste licht!

Donkere dagen voor kerst? Industriële lampen brengen het mooiste licht!

 

We zijn weer langzaamaan op weg naar de kortste dag van het jaar. De komende paar weken worden de dagen stukje bij beetje donkerder. Des te meer reden om het binnen lekker gezellig te maken! En hoe kun je dat nu beter doen dan met fijne verlichting? Bij Industrieelinhuis.nl vind je de tofste industriele lampen voor het mooiste licht.

 

 

Passende verlichting kiezen

 

De juiste verlichting is ontzettend belangrijk voor de sfeer in huis. Je kent het misschien wel. Een lamp die te fel is geeft dan wel voldoende licht, maar het is alles behalve sfeervol.

 

Hoe kies je dan precies goede verlichting voor jouw woning? Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar je de verlichting wilt hebben. Waar heb je feller licht nodig en waar mag het juist gedimd worden? En wil je het licht naar boven gericht hebben of naar beneden toe? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden.

 

industriele booglamp 

Industriële sfeer verlichting

 

Of je nu al weet waar je naar op zoek bent, of juist inspiratie nodig hebt.. neem vooral een kijkje in ons assortiment industriële lampen. Deze soort lampen worden ook wel fabriekslampen genoemd. Al jarenlang zijn industriële lampen ontzettend populair. Het zijn stoere lampen die een ruimte een hele hippe touch kunnen geven.

 

Veel van onze lampen zijn gemaakt van aluminium, koper hout en metaal. Deze rauwe materialen zorgen voor de typische, robuuste uitstraling. Met een industriële lamp haal je dus direct een mooie eyecatcher in huis.

 

 

Drie soorten lampen uitgelicht

 

Bij Industrieelinhuis.nl zijn we maar wat trots op onze collectie industriële lampen. Daarom lichten we er graag drie voor je uit. Zo kun je een idee krijgen van ons diverse aanbod.

 

 

Hanglamp industrieel design

 

Deze hanglamp is een typische industriële lamp zoals velen ze kennen. De vier bollen hebben verschillende vormen en afmetingen. Zo ontstaat een afwisselend, speels geheel. Dit type lamp is ideaal voor boven de eettafel.

industriele hanglamp 

 

Robuuste tafellamp

 

Voor meer verlichting op tafel is deze tafellamp een prima keuze. Een hele chique lamp met een glazen bol. Het glas heeft een smoke uitvoering waardoor het licht niet te fel zal zijn. Ook perfect als lamp voor een bijzettafel of juist als kleine staande lamp.

 

 

Industriële vloerlamp


Op zoek naar een industriële vloerlamp? Dan moet je zeker eens deze driepoot vloerlamp bekijken. De lamp heeft een bolle kap die zorgt voor een prachtig lichtschijnsel. Je kunt de lamp in hoogte verstellen en de kap naar wens positioneren.

driepoot lamp

 

Zie je een van deze lampen al hangen in jouw huis? Een industriële lamp is ontzettend goed te combineren met vrijwel iedere bestaande inrichting. Het is dus gegarandeerd een goede koop waar je jarenlang plezier van zult hebben!


Industriële lamp kopen?

 

Heb je een mooie lamp op het oog? Dan kun je deze direct online bij ons bestellen. Al onze lampen zijn uit voorraad leverbaar waardoor je pakket snel thuisbezorgd zal worden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending in Nederland en België.

 

Heb je nog vragen of kunnen we je van advies voorzien? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden