De industriële woontrends van 2022

De industriële woontrends van 2022

 

Wat worden de industriële woontrends van 2022? Een nieuw jaar ligt voor ons, hopelijk een jaar zonder nieuwe lockdowns. Maar ondanks dat we misschien niet gedwongen thuis hoeven te zijn, willen we het thuis wel gezellig maken. Thuiswerken blijft waarschijnlijk een trend, ook al mogen we (deels) weer naar kantoor.

Hoe richten we dat thuiskantoor zo efficiënt en gezellig mogelijk in? Wat worden de industriële meubel trends in 2022? Hoe kan ik mijn inrichting aanpassen aan de trends zonder grote investeringen?

De industriële woontrends van 2022? Je leest ze hier!

 

Industriële woontrend nummer 1: Ronde vormen

 

Een van de industriële meubel trends voor het nieuwe jaar is het gebruik van ronde vormen. Dat wil niet zeggen dat je overal ronde vormen moet toepassen, juist de combinatie van strakke lijnen en ronde vormen die dat doorbreken geeft een mooi speels effect.

 

Zeker in de industriële stijl zijn er vaak strakke stoere rechte lijnen te vinden. Deze kun je eenvoudig combineren met ronde details, zoals het toevoegen van dit ronde bijzettafeltje.

Ronde bijzettafel

Dit tafeltje heeft op zichzelf al de combinatie van rechte stalen lijnen en het warme ronde houtlook blad. Je kunt dit bijzettafeltje altijd wel kwijt in je interieur: naast de bank, of in een verloren hoekje met een mooie plant erop. En die plant zet je dan natuurlijk ook in een ronde pot, om de interieurtrend mooi door te trekken.

 

Natuurlijke materialen gebruiken in je interieur

 

Een andere trend van 2022 die perfect in een industrieel interieur past, is het gebruik van natuurlijke materialen. Kies dus voor meubels met meer hout dan staal, om het natuurlijke materiaal naar voren te laten komen. In deze prachtige stoere sidetable komt het mangohout mooi tot zijn recht.

 

Naast natuurlijke materialen zijn ook lichte kleuren de woontrend voor dit jaar. Licht en natuurlijk komen beide goed naar voren in deze set van sidetables van mangohout en staal. Deze set is ook nog eens eindeloos te combineren: in een groepje bij elkaar met leuke planten erop, of uit elkaar, een salontafel en twee als bijzettafels bijvoorbeeld.

 

Combineer de trends in je huidige industrieel interieur

 

Maar hoe pas je deze trend nu toe in je huidige industrieel interieur zonder een grote herinrichting te hoeven doen? Combineer de trends in kleinere details, zoals een sidetable of een lamp. Ook met accessoires kun je eenvoudig je interieur een nieuwe look geven. Voeg bijvoorbeeld ronde vormen toe met dit ronde wandrek van mangohout en staal.

Een enkel item toevoegen op de juiste plek kan ervoor zorgen dat je interieur weer als nieuw oogt.

Rond wandrek 

 

Tot slot blijft thuiswerken een trend. Veel mensen gaan nog maar parttime terug naar kantoor en werken een of meerdere dagen thuis.

Het is daarom belangrijk een rustige fijne thuiswerkplek te creëeren in je interieur, zodat je huis ook als thuis blijft voelen. Geef daarom je thuiswerkplek dezelfde industriële look als de rest van je huis. Bijvoorbeeld met dit stoere bureau van houtlook en staal. Je hebt niet meer in de gaten dat je aan het werk bent met deze eyecatcher!

Doe zelf nog meer inspiratie op met de volledige industriële collectie en maak jouw huis klaar voor 2022!

 

 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.