Alles over de industriële buffetkast

Alles over de industriële buffetkast

Een industriële buffetkast kan voor je woonkamer of keuken die ene blikvanger zijn die je zoekt. Met een groot meubel heb je én veel opbergruimte, maar ook een stoere grote kast met karakter.

Gebruik de kast als basis in jouw keuken of eetkamer, en bouw daar omheen je industriële interieur door. Een industriële buffetkast combineer je mooi met kleurrijk servies, of een plant erop. Lees hier alles over de mooiste industriële buffetkasten.


Wil onze collectie buffetkasten en dressoirs bekijken? Je vindt ze op onze industriële buffetkasten pagina

De industriële buffetkast voor meerdere toepassingen

Een industriële buffetkast kun je op meer manieren gebruiken. Traditioneel wordt een buffetkast gebruikt in de keuken of eetkamer. Het mooie servies en glazen achter de glazen deurtjes aan de bovenzijde, achter de deurtjes weggestopt beneden zaken zoals placemats, tafelkleden en andere zaken die niet in het zicht hoeven liggen. 

 

Een buffetkast kun je natuurlijk ook gebruiken voor andere dingen, maak er bijvoorbeeld een mooie boekenkast van! Zet je mooiste boeken bovenin, en gebruik de onderzijde voor andere zaken die je uit het zicht wil hebben.

Een industriële buffetkast maken van andere kasten

Een industriële buffetkast neemt veel ruimte in. Heb je nou geen grote keuken of eetkamer waar je deze kwijt wil, en wil je toch je mooiste servies tentoonstellen? Gebruik dan andere mooie industriële opbergmeubelen van Industrieel In Huis.

In deze boekenkast zet je je mooie wijnglazen of prachtige schalen bovenin, en heb je onderin nog opbergruimte over. Hij neemt wat minder ruimte zin en geeft toch de praktische invulling van een buffetkast. 

Dit industriële dressoir is geschikt voor de echte wijnliefhebber. Leg je meest bijzondere wijnen in het zicht, en gebruik de bovenkant voor andere mooie items die je wil laten zien!

Bij deze industriële buffetkast van mangohout en staal wordt het zichtgedeelte en opberggedeelte niet klassiek boven elkaar ingedeeld, maar naast elkaar. Dit geeft een mooi speels effect.

Combineer jouw industriële buffetkast met andere items

Je industriële buffetkast combineer je met andere handige meubels in de keuken. Zo creeër je nog meer opbergruimte, maar kun je de items verdelen over de hele keuken.

Neem bijvoorbeeld dit mooie wandrek met krijtbord, waar je je kruiden, wijnglazen, of andere items op neer kunt zetten. 

Schrijf je lievelingsrecept er achter en je hebt altijd inspiratie voor het avondeten!

Deze stoere keukentrolley van staal met houtlook past ook in bijna iedere keuken. Door zijn kleine formaatje kan hij perfect een verloren hoekje in de keuken opvullen. Gebruik deze praktisch voor je olijfolie, azijn en kruiden, of decoreer hem mooi met plantjes en leg er je mooiste servetten op. 


Wanneer je ruimte hebt in je keuken voor een kleine tafel, is deze industriële bartafel met opbergruimte een perfecte combinatie van opbergen en zitten. Perfect wanneer je een snel ontbijtje in de keuken wil eten, of vrienden vast aan de borrel wil zetten terwijl jij het diner afmaakt!


 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.