Staande kapstok nodig? Een garderoberek biedt uitkomst!

Staande kapstok nodig? Een garderoberek biedt uitkomst!

Zoek je een staande kapstok? Denk dan eens aan een mooi garderoberek! Een losse kapstok staand plaatsen kost altijd meer ruimte omdat je hier omheen moet kunnen bewegen. Vaak wordt een staande kapstok in een hoek of tegen een muur geplaatst, waardoor een garderoberek veel functioneler wordt.

Een garderoberek zet je tegen de muur, daar is hij ook voor bedoeld, en biedt veel meer opbergmogelijkheden dan een staande kapstok.

Aan een staande kapstok kreukt je kleding

Een staande kapstok industrieel biedt geen goede mogelijkheden om je jassen, truien of andere kleding kreukvrij op te hangen. Bovendien worden vaak ook tassen, rugzakken en sjaals erbij gehangen, wat een rommelig effect geeft, en bovendien nog meer kreukels in de kleding veroorzaakt. 

Aan een garderoberek kun je eenvoudig kleerhangers hangen, waar je de jassen en andere kledingstukken aan ophangt. Dit is beter voor je kleding, maar staat bovendien ook minder rommelig. 

Ook is er voldoende opbergruimte voor sjaals, handschoenen, tassen en andere rondslingerende spullen in de hal. 

Met een garderoberek wordt je hal een visitekaartje

De hal is het eerste dat mensen zien wanneer ze je huis binnenstappen. In de meeste huizen is dit ook de rommeligste plek: jassen worden uitgeslingerd, tassen gedumpt en schoenen worden uitgeschopt. 

Zonde! Zo stap je al met een rommelig gevoel binnen! Kijk daarom eens naar een mooi garderoberek, dat alleen al een lust is voor het oog om te zien. 

Daarnaast helpt het je om de rommel geordend en uit het zicht te houden.

Hang je mooiste jassen netjes aan een kleerhanger en berg overige accessoires netjes op.

Een staande kapstok industrieel? Ga voor een industrieel garderoberek!

De industriële look in huis blijft een trend. Combinaties van hout en staal geven meubels een stoere maar toch warme industriële look. De trend is over komen waaien uit Amerika, waar enkele decennia geleden oude fabrieken bewoond werden. De daar achtergelaten meubels werden ook gebruikt, en zo ontstond de industriële woonstijl.

Bij industrieelinhuis.nl vind je een ruim assortiment industriële meubelen, van staal, vaak gecombineerd met mangohout of houtlook. 

Een mooi groot garderoberek geeft veel meer uitstraling in je hal, en zo trek je eenvoudig de industriële look door in het hele huis!

Een industrieel garderoberek: de keuze is reuze!

Voor een industrieel garderoberek kun je alle kanten op. 

Kies voor een open model garderoberek, dat niet zo massief lijkt in een kleine gang. Het biedt voldoende opbergmogelijkheden om je spullen te ordenen. 

Wil je echt een blikvanger? Kies dan voor dit waanzinnige garderoberek. Deze beauty heeft voldoende opbergmogelijkheden en zou ook niet misstaan in een slaapkamer of logeerkamer! Maak het geheel af met een mooie plant in één van de open vakken, en iedereen die je huis binnenstapt zal versteld staan van je smaakvolle hal!


 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.