Industriële decoratie tips voor de zomer in huis!

Industriële decoratie tips voor de zomer in huis!

Met industriële decoratie kun je jouw huis helemaal zomerproof maken. We kunnen én willen er niet meer omheen: de zomer is in volle gang!

Buiten weten we precies hoe we van de zomer moeten genieten, bij de eerste zonnestralen worden de meeste tuinen al zomerklaar gemaakt. Maar minstens zo belangrijk is het om binnen te genieten van de zomer!

Hoe geef je jouw interieur een boost zodat je de zomer ook in huis haalt? Lees hier onze vijf tips en haal zo alles uit de zomer met onze industriële decoratie!

Zomerse industriële decoratie in de woonkamer

Industriële decoratie in je woonkamer geef je eenvoudig een zomers tintje. De winterse plaids, kaarsen en zware velours kussens berg je fijn op tot het weer vriest. Nu is het tijd voor zomerse accessoires! Denk aan (kunst)bloemen in vrolijke lichte kleuren. 

Maar ook kussentjes van bijvoorbeeld linnen of lichte stoffen in lichte kleuren geven je huis weer licht en een zomers gevoel. 

Ga je woonkamer kritisch na: alles wat winters aandoet, berg je op! 

Industrieel decoratie: lichte kleuren maken je huis zomers!

Voor industrieel decoratie geldt dat je in de zomer lichte vrolijke kleuren kiest, maar je kunt dit natuurlijk nog verder doortrekken: verf één muur in een lichte zomerse tint. 

Kies bijvoorbeeld voor een mooie pasteltint zodat je woonkamer doet denken aan een mediterraan steegje! Maak het af met een mooie lavendel of olijfplant en je waant je in Zuid-Frankrijk!

Houd je interieur zo leeg en opgeruimd mogelijk

In de winter mag het allemaal gerust wat knusser en voller. De stoffen zijn dan dikker en je kruipt dichter tegen elkaar aan. Maar houd in de zomer het licht zoveel mogelijk vast door je huis zo opgeruimd mogelijk te houden. 

Met een industriële opberger voor je schoenen heb je het probleem van slingerende schoenen alvast opgelost. Industriële decoratie past altijd in je woning en ook industriële opbergers zijn gemakkelijk in te passen! 

 

Kies voor natuurlijke materialen

Binnen je industriële interieur komen al veel houtsoorten voor. Versterk in de zomer die materialen met nog meer natuurlijke materialen en aardetinten. Denk aan mooie terracottapotten, of bamboe en riet. Dit haalt een beetje het strand in huis!

Decoreer bijvoorbeeld ook met mooie schelpen in een vaas. Industrieel en een beetje 'strand chique' dat past perfect samen! Industriële decoratie shop je natuurlijk in onze industriële decoratie webshop. 

 


Laat binnen en buiten in elkaar overvloeien

Je tuin heb je allang zomerklaar gemaakt natuurlijk, vergroot je tuin of juist je woonkamer door er zoveel mogelijk één van te maken. Gebruik dezelfde industriële decoraties, en hetzelfde kleurenpalet. Op die manier haal je buiten naar binnen, en binnen naar buiten.

Laat die eindeloze zwoele zomeravonden maar komen! En als het dan uiteindelijk toch fris wordt, dan schuif je zo naar binnen in je zomerse interieur! 

Alles voor jouw industriële woonstijl vind je bij ons! 


 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.