Japandi stijl TV meubel in rotan en olijfgroen

Nieuw! Stijlvolle tv meubels in Japandi stijl!

Waar je ook kijkt van Instagram tot interieurbladen, de Japandi stijl is here to stay! En daar zijn wij eigenlijk heel erg blij mee. Japandi interieurs zijn rustig, elegant en laten twee werelddelen samenkomen. In dit artikel laten we je kennismaken met onze Japani TV-meubels.

Bekijk direct onze collectie Japandi tv-meubels!

Wat is Japandi stijl?

Japandi is een interieurstijl die de minimalistische interieurstijl van Japan combineert met de natuurlijke, rustige elementen van Scandinavisch design. De naam 'Japandi' is een samenvoeging van 'Japan' en 'Scandi', verwijzend naar de twee stijlen die samenkomen.

Een kenmerk van Japandi is de waardering voor minimalisme. Dit betekent dat je in een Japandi-interieur weinig rommel vindt en alleen essentiële meubels en accessoires ziet. Deze eenvoud draagt bij aan een serene en rustgevende sfeer. Daarnaast speelt het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, rotan en andere organische elementen een grote rol. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die je huis een gezellige uitstraling geeft.

De kleurenschema's in Japandi zijn vaak zacht en neutraal. Veelgebruikte kleuren zijn wit, beige, grijs en aardetinten, soms aangevuld met een duidelijke eruit springende kleur, zoals zwart. Deze kleurencombinaties dragen bij aan een kalme en harmonieuze omgeving. Functionele aspecten zijn ook belangrijk in deze stijl; meubels en decoratie hebben niet alleen een uiterlijke waarde in je huis, maar ook een praktische functie. Ergonomie en gebruiksgemak staan centraal, wat resulteert in een georganiseerde en efficiënte leefruimte.

Japandi een harmonieuze en tijdloze uitstraling die perfect is voor mensen die houden van een opgeruimde, georganiseerde omgeving met een warme en uitnodigende sfeer. Deze interieurstijl zorgt voor een balans tussen eenvoud en comfort, waardoor je huis een plek van rust en ontspanning wordt. En omdat je natuurlijk graag ontspant voor de tv hebben we Japandi stijl tv meubels in onze collectie opgenomen!

Onze Japandi TV meubels

Een Japandi tv meubel herken je aan het gebruik van natuurlijke materialen en verwijzingen naar de traditionele Japanse interieurs waarbij donkere kleuren, rechte en strakke lijnen worden gecombineer met lichte kleuren en materialen met textuur.

Dat is precies wat je terugziet in ons TV meubel Japandi! Je hebt de keuze uit twee kleuren voor de kast, namelijk olijfgroen en zwart. Dit wordt stijlvol gecombineerd met rotan deurtjes waarbij de kleuren groen en zwart ook weer doorlopen. De rechte lijnen op de deurtjes zijn een directe verwijzing naar de klassieke Japanse interieurstijl.

De binnenkant van onze tv meubels in Japandi stijl zijn wit en er is een houten plankje in het midden aangebracht.

De deurpanelen zijn dus gemaakt van rotan maar niet doorschijnend omdat er aan de achterzijde een bedekking is aangebracht. Zo kun je gewoon alles in je kast leggen zonder dat iemand het ziet.

Bestel jouw Japandi TV meubel

Bestel vandaag jouw Japandi stijl tv meubel in onze webshop en je krijgt gratis levering aan huis. Wil je meer Japandi meubels in je woning? Bekijk dan onze gehele Ayane collectie met Japandi interieurobjecten!

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.