5 Ruimtebesparende must-haves voor jouw studio

5 Ruimtebesparende must-haves voor jouw studio

Woon je in een studio en voelt het soms alsof de muren op je afkomen? Geen zorgen, je bent niet de enige. Ruimte is vaak beperkt, maar dat betekent niet dat stijl en functionaliteit eronder hoeven te lijden. Met deze vijf ruimtebesparende must-haves van Industrieel In Huis transformeer je jouw studio in een handomdraai in een ruimtelijk paradijs.

1. Keukentrolley

Begin bij het hart van elke woning: de keuken. Een keukentrolley is een praktische oplossing voor kleine ruimtes. Gebruik het als extra werkruimte of als slimme opbergplek voor je kruiden en keukenpullen. Het beste? Je rolt het zo weg wanneer je meer ruimte nodig hebt, en kan het voor oneindig veel doeleinden door je hele studio heen gebruiken.

garderoberek Nachtkastje


2. Zwevende Nachtkastjes

Geen grote logge nachtkastjes maar een subtiel zwevende nachtkastjes. Deze kleine meubels zijn bevestigd aan de muur, nemen geen vloerruimte in en bieden toch voldoende ruimte voor je nachtlampje, wekker en je goede boek. Plus, ze zien er heel chic uit!

3. Zwevend Bureau

Thuiswerken in een studio kan een uitdaging zijn. Hoe creëer je een fijne werkplek in een kleine ruimte? Een zwevend bureau biedt de perfecte oplossing: het neemt weinig ruimte in en kan worden aangepast aan de hoogte die jij prettig vindt, maar kan ook in elke hoek geplaatst worden. Richt het in met je kantoorbenodigdheden en je hebt een zo een thuiskantoor gecreëerd.

4. Wandrekken

Wanneer de vloerruimte schaars is, denk verticaal! Wandrekken zijn perfect voor het opbergen van boeken, decoraties en andere persoonlijke items, zonder kostbare vierkante meters in te nemen.

keukentrolley wandrek


5. Garderoberek en opbergbanken

Combineer een garderoberek met opbergbankjes voor een slimme manier om je kleding en schoenen georganiseerd te houden. Het rek dient als open kledingkast terwijl de schoenenbank extra opslag biedt en als extra zitplaats dient.

Met deze vijf ruimtebesparende must-haves maak je optimaal gebruik van elke vierkante meter in je huis. Bekijk onze collectie Industriële meubels en shop jouw favorieten voor het inrichten van je studio!

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.