Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Zo stijl je jouw industriële wandrek!

Zo stijl je jouw industriële wandrek!

 

Heb jij besloten om een tof wandrek op te hangen? Maar weet je nog niet helemaal hoe je deze kunt stijlen? Wij helpen je op weg! Een wandrek is natuurlijk van zichzelf al heel veelzijdig. Je kunt het rek op zoveel plekken kwijt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Eigenlijk begint het al met het kiezen van een geschikt rek. Daarna kun je kiezen hoe je het rek wilt inrichten. Ga je voor praktisch, stijlvol of beide? Wij geven je hieronder onze tips en tricks!

Kies jouw industriële wandrek

Er zijn ontzettend veel verschillende wandrekken om tussen te kiezen. De typische kenmerken van industriële wandrekken is een mooie combinatie van hout en metaal. Deze materialen worden ook veel gebruikt in de oude industriële fabrieken. Het oogt stoer, robuust en vintage. Industriële wandrekken passen goed bij veel verschillende woonstijlen zoals een modern, landelijk of scandinavisch interieur. Een wandrek met industrieel uiterlijk is dus met recht tijdloos te noemen!

Industrieel wandrek rond 

Onze wandrekken zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wandkapstok, een garderoberek of een handig wijnrek. Of misschien ben je wel op zoek naar een wandrek met krijtbord zodat je erop kunt schrijven. Vierkant of rond, groot of klein, voor aan de muur of staand. In onze Industrieelinhuis webshop vind je een uitgebreide collectie wandrekken en wandplanken in allerlei stijlen en vormen.

 

Krijtbord keuken 

Hoe stijl je een wandrek?

Zodra je jouw wandrek hebt gekozen, kan het allerleukste gedeelte beginnen. Het stijlen van je wandrek! Dit decoratiestuk kan namelijk een echte blikvanger worden in jouw huis.

 

Allereerst zorgt zo’n rek ervoor dat die ene kale muur er ineens veel leuker uit ziet. Hang het rek boven een tafel om de ruimte optisch te breken. Zo creëer je vanzelf een leuk, apart hoekje in huis. In het wandrek kun je vervolgens leuke woondecoratie plaatsen. Als liefhebber van accessoires heb je daar natuurlijk nooit te veel plek voor! Geef bijvoorbeeld  jouw mooiste vakantieherinneringen een plekje of zet een mooie groene hangplant in het wandrek. Ook kun je het rek gebruiken voor je favoriete boeken, mandjes met kleine spulletjes en bijzondere verzamelitems.

 

Hangt jouw wandrek in de keuken? Dan kun je de plankjes gebruiken om veelgebruikte keukenspullen op te zetten. Of wat denk je van jouw speciale servies of die mooie wijnglazen.

Industrieel krijtbord 

Stijlvol en praktisch

Een wandrek zorgt niet alleen voor sfeer, maar is ook erg handig. Je zorgt namelijk in een handomdraai voor extra opbergruimte. Een ideale oplossing voor ruimtes waar geen kast in past. Je kunt zelfs een paar wandrekken naast elkaar hangen voor optimaal gebruik van de ruimte.

 

Daarnaast is een wandrek ook nog eens heel makkelijk te bevestigen. Zo heb je binnen een handomdraai een prachtig rek aan de muur. En een staand wandrek is natuurlijk nóg eenvoudiger neer te zetten.

 

Ben jij benieuwd naar ons complete aanbod van wandrekken? Bekijk dan hieronder onze collectie wandrekken. En wil je jouw rek graag combineren met andere industriële meubels? Dan raden we je aan om ook de rest van onze website te bekijken voor de mooiste industriële meubels en accessoires.

 

 

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden