Serveerwagen: industrieel, stoer en handig!

Wil je jouw drankjes stijlvol serveren? Dan is een serveerwagen onmisbaar. Een serveerwagen is namelijk gelijk aan een keukentrolley en kan voor allerlei doeleinden worden ingezet.

serveerwagen

Wil je meer ruimte in je keuken, wil je gemakkelijk spullen van de keuken naar de woonkamer rijden of wil je een chique locatie creëren waar je al je cocktails kan maken en je drankflessen kan bewaren? Hier vind je alles over onze serveerwagens en keukentrolley!

Wat is een serveerwagen?

Een serveerwagen of keukentrolley is eigenlijk een klein kastje op wieltjes. De meeste serveerwagens hebben twee of drie houten planken die etages vormen en zijn gemaakt van zwart staal. Het industrieel design van deze serveerwagens is stoer en stevig!

Op een serveerwagen plaats je gemakkelijk borden en glazen maar ook je fruitmand krijgt een mooie plek.

We hebben verschillende soorten serveerwagens, of keukentrolleys en in de ene kan je moeiteloos jouw wijnflessen kwijt en is er een extra opbergrek voor fruit of bijvoorbeeld uien.

Alle wagens zijn voorzien van wieltjes en vaak hebben deze ook nog een rem. Zo kun je de wagen veilig neerzetten in de woonkamer.

Plaats je de serveertrolley in de keuken dan kun je er ook meteen al je handdoek en theedoek op kwijt.

Afhankelijk van het type wagen kun je ook het dienblad weer los meenemen. Zo rijd je gemakkelijk jouw drankjes naar de woonkamer en met het dienblad zet je de spullen op tafel.

Afmetingen serveerwagen

Er zijn verschillende formaten serveerwagens beschikbaar. Wil je een grote serveerwagen in de industriële stijl? Dan is de Serveerwagen in onze collectie ideaal. Deze stevige trolley is 86x40x85cm en heeft een ronde buizen frame.

Dit frame zorgt ervoor dat de wagen stevig is en zich gemakkelijk laat verplaatsen.

Keukentrolley VS serveerwagen

Is het een serveerwagen of een keukentrolley? Eigenlijk is het maar net waar je zelf voor kiest! Natuurlijk kan je met onze mooie industriële keukentrolley’s je gasten een drankje serveren maar de serveerwagens doen het ook prima in de keuken. Het is dus maar net waar je hem neer wil zetten en hoe je hem gaat gebruiken.

Onze collectie serveerwagens of keukentrolley’s bevat voor iedereen wel een passende oplossing. Stoer, handig en industrieel zijn ze allemaal en je zet deze serveer wagens makkelijk in elkaar met de bijgeleverde handleiding. Natuurlijk maak je gebruik van gratis verzending wanneer je een van onze industrieel design trolleys koopt!

Bekijk hieronder onze collectie en bestel meteen jouw serveerwagen!

Serveertrolley, serveerwagen of keukentrolley?

Heel veel verschillende woorden en eigenlijk duiden ze allemaal op een en hetzelfde ding: een keukentrolley. Een serveerwagen zorgt voor extra ruimte in de keuken. Het verschil tussen een serveerwagen of keukentrolley is eigenlijk niet te benoemen maar een serveerwagen, zeker de industriële variant is soms, wat breder en stoerder. Een keukentrolley is veelal toch wat smaller en vooral bedoelt voor in de keuken. Onze serveerwagens of trolley's plaats je ook, heel stijlvol, in je woonkamer.