Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Woordenboek van je interieur: wat is een sidetable?

Woordenboek van je interieur: wat is een sidetable?

Welkom bij onze blogserie: "Woordenboek van je Interieur". Hier nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de prachtige wereld van interieurdesign. Van sidetable tot hanglamp, van tijdloos industrieel tot eigentijds modern - we belichten alle termen die verbonden zijn met je interieur. In deze reeks laten we geen enkel woord onbesproken en geven we je een heldere uitleg over elk begrip. Of je nu een doorgewinterde interieurliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de ins en outs van je woonomgeving, onze blogserie is er voor jou. Dus, bereid je voor om je interieurvocabulaire uit te breiden en je woonruimte met andere ogen te bekijken! Vandaag: Wat is een sidetable?

Wat is een Sidetable?

Een sidetable is een smal, hoog meubelstuk dat vaak tegen een muur wordt geplaatst. Het is ontworpen met een focus op stijl en functionaliteit. Hoewel het oorspronkelijk bedoeld was als decoratief meubelstuk, heeft het in de loop der jaren aan populariteit gewonnen vanwege de veelzijdigheid ervan. Sidetables zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en afmetingen, waardoor ze perfect zijn voor verschillende interieurs.

Verschillende Stijlen en Materialen

Sidetables kunnen worden gemaakt van diverse materialen, waaronder hout, metaal en glas. Een opvallende keuze is sidetables van mangohout. Mangohout is geliefd om zijn prachtige nerfpatroon en warme kleuren, wat een natuurlijke schoonheid aan het meubelstuk toevoegt. Bovendien zijn er sidetables in verschillende stijlen, zoals industrieel, landelijk en modern. Dit betekent dat je gemakkelijk een sidetable kunt vinden die bij de rest van je interieur past.

Zo gebruik je een sidetable

Een sidetable heeft niet alleen een esthetische waarde, maar is ook functioneel. Dankzij de smalle en hoge constructie is het ideaal voor het plaatsen van kleine voorwerpen en decoratieve items. Je kunt een sidetable gebruiken om een aantal doelen te vervullen:

  1. Decoratieve Display: Plaats fotolijsten, vazen, kaarsen en andere decoratieve items op de sidetable om een persoonlijk tintje aan je ruimte toe te voegen.
  2. Functionele Opslag: Sidetables kunnen ook lades, planken of kasten hebben, waardoor je kleine spullen zoals sleutels, post of boeken netjes kunt opbergen.
  3. Ruimteverdeler: In open ruimtes kan een sidetable dienen als een subtiele scheidingslijn tussen verschillende functionele gebieden.

Hier plaats je een sidetable

De plaatsing van een sidetable kan variëren afhankelijk van je behoeften en de indeling van je huis. Hier zijn enkele ideeën waar je een sidetable kunt plaatsen:

  • In de hal: Een sidetable in de hal biedt een handige plek om sleutels en post neer te leggen wanneer je binnenkomt.
  • In de woonkamer: Gebruik een sidetable als bijzettafel naast je bank om drankjes, boeken en afstandsbedieningen binnen handbereik te houden.
  • In de slaapkamer: Plaats een sidetable naast je bed als nachtkastje om een lamp, boeken en een wekker te plaatsen.
  • In de eetkamer: Een sidetable kan dienen als buffetkast voor het opbergen van servies en bestek of als plek om een speciale decoratieve schaal te presenteren.
  • In je studiekamer: Gebruik een sidetable om je werkruimte georganiseerd te houden door schrijfwaren en papieren te ordenen.

Kortom, een sidetable is niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Of je nu op zoek bent naar extra opslag, een plek om je decoratieve items te tonen of gewoon een functioneel accent wilt toevoegen, een sidetable is een veelzijdige keuze die past bij elke ruimte in je huis. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je interieur met een mooie sidetable!

Vorig artikel Wanneer kies je voor een industriële sidetable?
Volgend artikel De 6 voordelen van sidetables van mangohout

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden