Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Trend gespot: tafels en kasten met houten latjes

Trend gespot: tafels en kasten met houten latjes

Latjes, latjes en nog meer latjes. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Waar we eerst vooral latjes op de muren zagen, is de houten latjes trend nu ook volop gespot bij kasten en tafels. En wij zijn groot fan!

De houten latjes trend is stiekem eigenlijk helemaal niet zo nieuw. Deze trend komt namelijk uit de jaren 60-70. Toen was de latten kast ook al erg populair. Wij zijn natuurlijk heel blij dat we deze trend weer terugzien. Hoewel de kasten vintage inspired zijn, passen ze perfect bij alle woonstijlen. Voeg een stoere latjes kast toe aan een minimalistisch interieur voor wat meer warmte en contrast, maar ook bij een industrieel, modern of boho interieur past deze kast helemaal perfect.

Tafels met houten latjes

Deze trend blijft niet alleen bij kasten, ook bij tafels zien we de latjes trend steeds vaker. Van latjes met ruimte ertussen tot ronde tafels waarbij de volledige poot is bedekt met latjes. Onlangs hebben we een aantal unieke salontafels en bijzettafels toegevoegd aan onze collectie. Deze elegante meubelstukken zijn ontworpen met een harmonieuze mix van materialen, waardoor ze tijdloze aanvullingen zijn op elke leefruimte.

Voor de houten latjes fans: Lena opbergkast mangohout en staal

Ben je niet zo'n fan van de houtkleur, maar houd je wel van de houten latjes trend? Dan is onze nieuwe Lena Opbergkast van mangohout en staal echt iets voor jou! Deze elegante zwarte kast heeft deurtjes met zwarte latjes. De latjes zijn hierdoor iets minder goed zichtbaar, maar ze geven de kast wel een prachtig contrast. Ook de boekenkast Madison is voorzien van zwarte latjes voor een stijlvolle uitstraling.

Ontdek de Bali serie

Voor liefhebbers van lichte houten kasten met latjes, hebben we de BALI kastenserie. Het "Bali" woonprogramma is de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, ontworpen voor moderne interieurs met een vleugje klassieke schoonheid. Deze serie bestaat uit een dressoir, boekenkast, bureau, sidetable, salontafel, boekenkast, tv-meubel en nog veel meer. Neem snel een kijkje.

In het kort: scoor jouw tafel of kast met houten latjes bij Industrieelinhuis.nl en voeg een vleugje elegantie en warmte toe aan jouw interieur.

Vorig artikel Waar moet ik op letten bij de aankoop van een TV-Meubel?
Volgend artikel Woordenboek van je Interieur: wat is een garderoberek?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden