Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Binnenkijken bij Sara van @s.vinble_home

Binnenkijken bij Sara van @s.vinble_home

Ontdek het moderne interieur van Sara van @s.vinble_home, een creatieve moeder van twee, die haar huurhuis heeft omgetoverd tot een gezellig thuis met behulp van DIY-projecten, make-overs en moderne items. De stijl van Sara bestaat uit een mooie mix van lichte, warme elementen, moderne accenten en een vleugje zwart, allemaal verweven met organische vormen, waardoor haar interieur een geheel eigen identiteit heeft gekregen.

Een zwarte salontafel voor extra contrast

De prachtige Salontafel Mangohout Berlin Zwart 120cm van Industrieel In Huis kreeg onlangs een plekje in het interieur van @s.vincible.home. Deze tafel is niet alleen praktisch, maar ook een schitterende blikvanger in haar zithoek. Het stoere ontwerp en het zwarte tafelblad creëren een warme en stijlvolle sfeer in haar woonkamer.

Deze stijlvolle salontafel biedt meer dan alleen een plek om je koffiekop neer te zetten. Gemaakt van duurzaam mangohout is de tafel een duurzame keuze voor Sara's interieur. De schuine poten geven de tafel een speelse uitstraling en dragen bij aan de moderne uitstraling. Met een hoogte van 45 cm, een breedte van 120 cm en een diepte van 60 cm, biedt de tafel voldoende ruimte voor allerlei toepassingen. Bovendien is deze salontafel verkrijgbaar in zowel Natural als Black Finish, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw interieur past.

 

Lichte kleuren met zwarte accenten

De keuze voor veel lichte kleuren in Sara's interieur zorgt ervoor dat de ruimte niet te zwaar oogt, en zorgt ervoor dat de Salontafel een absolute blikvanger is in het geheel. De combinatie met de zwarte webbing fauteuils maakt het geheel helemaal compleet.

Een interieur met warmte, gezelligheid en persoonlijkheid

Sara's huis straalt warmte, gezelligheid en persoonlijkheid uit, en haar interieur weerspiegelt haar unieke stijl en creativiteit.

Wil je meer zien van Sara's mooie interieur en haar andere creatieve projecten? Neem dan een kijkje op haar Instagram-account (@s.vinble).

Laat je inspireren door Sara's creativiteit en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je eigen huis met de producten van Industrieel in Huis. Van salontafels tot bijzettafels, loungesets tot wanddecoratie, er is een ruime keuze om jouw huis om te toveren tot een warme en stijlvolle plek.

Vorig artikel Ruimtebesparende ideeën voor een kleine woonkamer
Volgend artikel Zo maak je je huis winterklaar!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden