3x tips voor het stylen van je industriële sidetable

3x tips voor het stylen van je industriële sidetable

Onmisbaar in elk interieur is de sidetable. Niet alleen een praktisch meubel, maar ook een kans om je interieur te laten stralen. Geef met een industriële sidetable elke ruimte een stoere en eigentijdse uitstraling, of je nu kiest voor een sidetable in de hal, woonkamer of slaapkamer. We delen drie tips om deze veelzijdige kast optimaal te stylen.

Mix & Match van materialen

Bij het stylen van je industriële sidetable kun je verschillende texturen en materialen gebruiken voor extra contrast. Plaats een paar decoratieve manden op de sidetable voor extra opbergruimte en een speelse toevoeging aan het geheel. Denk aan items zoals een wollen plaid, een keramische vaas of metalen accenten om een gelaagde textuur te creëren die de industriële stijl versterkt.

Gebruik van verschillende hoogtes

Geef je sidetable dimensie door te spelen met hoogtes en lagen. Kies voor een combinatie van hoge, middelhoge en lage items. Boeken en tijdschriften zijn altijd geschikt op de sidetable. Plaats er een leuke plant op of een hogere tafellamp naast je stapel. Ook grote staande fotolijsten voegen diepte toe aan de sidetable. Door variatie in hoogte en gelaagdheid ontstaat er een visueel aantrekkelijk en dynamisch effect.

Make it personal

Laat foto’s, boeken, kunst of je favoriete sieraden zien op je sidetable voor een persoonlijke touch. Denk hierbij aan een verzameling reissouvenirs of een uniek kunstwerk. Deze persoonlijke elementen voegen niet alleen karakter toe aan de sidetable, maar maken er ook een echt statement piece van in je industriële woonkamer, hal of slaapkamer.

sidetable stylen

Het stylen van je industriële sidetable hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een mix van texturen, de juiste verlichting en persoonlijke accenten creëer je een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook uitnodigend en stijlvol. Experimenteer met deze tips en ontdek hoe jouw sidetable kan bijdragen aan de industriële sfeer van je woonkamer.

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.