Industrieel design: zorg voor rust en ruimte in je woonkamer

Industrieel design: zorg voor rust en ruimte in je woonkamer

 

Met een drukke agenda schiet opruimen er wel eens bij in. Industrieelinhuis.nl is het adres voor industriële meubels. Zo houd je jouw woonkamer rustig en overzichtelijk. Wij zetten de belangrijkste industriële toppers voor een rustig en opgeruimd huis op een rijtje.

 

Maak ruimte met industriële meubels

Het is waarschijnlijk niet je favoriete klusje en misschien stel je het zelfs regelmatig eventjes uit. Maar opruimen is toch echt nodig om je huis netjes en overzichtelijk te houden. Hoe langer je opruimen en organiseren uitstelt, hoe groter de bende wordt. Gelukkig zijn er ontelbare manieren waarmee je het jezelf makkelijker kunt maken. Zoals kasten, industriële tv meubels en de mooiste schoenenkasten. Zo ruim je op, maak je ruimte in huis en blijft je interieur rustig.


Strak industrieel design

Laten we beginnen bij de basis. De manier waarop je woonkamer is ingericht is medebepalend voor de mogelijkheid tot het ontstaan van rommel. Staat jouw huis flink vol met allerlei spullen en decoratie? Dan krijg je sneller rommel. Zeker als je niet voldoende plek hebt om de spullen op te bergen.

Ben je echter groot fan van een wat meer minimalistische stijl met open ruimtes, strakke meubels en niet al te veel spullen? Dan is het al veel makkelijker om ruimte in je woonkamer te creëren. Een van de meest populaire woonstijlen van dit moment, de industriële woonstijl, is precies zo. Meubels bevatten vaak de kenmerkende combinatie van zwart staal en hout waardoor het stoer en strak oogt. Materialen zijn rauw en simpel. Een paar goede meubels en wat industriële decoratie is genoeg. Zet alleen de spullen neer die je daadwerkelijk gebruikt of erg mooi vindt.

Tv-meubel industrieel

Eén van de plekken waar spullen zich altijd maar weer lijken te verzamelen is rondom je tv. Snoeren, stroomkabels van de tv, de tv-ontvanger, een geluidsbox of soundbar, videospellen, laadkabels: noem het maar op! Er liggen veel spullen direct in het zicht en eigenlijk valt de echte woonkamer inrichting daardoor niet eens meer op. Een tv-meubel kan de oplossing zijn!

Je kunt daarmee op een makkelijke manier jouw woonkamer organiseren en netjes houden. Met een goede tv-kast zorg je niet alleen voor extra opbergruimte, maar krijg ook alles een vaste plek. Hierdoor blijft het niet alleen bij rommel verplaatsen en wordt opruimen een stuk makkelijker. Een tv meubel industrieel van hout en staal oogt al direct netjes. Opruimen wordt eenvoudig met een geschikte tv kast!

 

Tv meubel industrieel zwart

Industriële tv meubels zijn er in vele soorten en maten. Voor iedereen die houdt van open kasten zijn er kasten verkrijgbaar met plankjes. Leuk om te zien als alles opgeruimd en netjes is, maar ook een klein beetje risico op het verzamelen van nieuwe rommeltjes. Van industrieel zwart tot lichtgeel mangohout: voor elke woonkamer is er een passende kast!

 

Een tv-kast met deurtjes maakt het veel makkelijker om rommel aan het zicht te onttrekken. Ook zorgt een gesloten industrieel tv kast dat je spullen veilig blijven, bijvoorbeeld voor kinderhandjes. De gulden middenweg is natuurlijk een tv meubel waarbij een gedeelte open en een gedeelte dicht is.

 

Het bijhouden van een nette woonkamer vergt natuurlijk wat tijd en inzet. Maar met deze tips ziet ook jouw woonkamer er al heel gauw een stuk rustiger uit!

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.