Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Je slaapkamer industrieel inrichten doe je zo!

Je slaapkamer industrieel inrichten doe je zo!

Ben je toe aan een nieuwe slaapkamer inrichting of wil je jouw slaapkamer weer helemaal van deze tijd maken? Een industriële inrichting in je slaapkamer is helemaal van nu en is gemakkelijk toe te passen. Ongeacht of je nu alle ruimte hebt in een grote slaapkamer of wat minder plek hebt.

Een industrieel interieur kan altijd. Maar hoe creëer je nu zo’n industrieel interieur? En welke meubels passen daarbij?

In deze blog gaan wij op zoek naar de mooiste industriële slaapkamer inrichting!

Een robuust nachtkastje

De plek voor je wekker, nachtlampje, telefoon en een goed boek; dat is natuurlijk een nachtkastje. Het mooie aan een industrieel nachtkastje is dat het er robuust uitziet en daardoor mooi past in iedere slaapkamer.

Een nachtkastje zorgt niet alleen voor extra opbergruimte maar draagt ook bij aan de sfeer in je kamer. De industriële materialen zoals zwarte stalen frames en mangohout voegen direct warmte en een exclusieve look toe aan jouw interieur.

Ga voor een variant met een deurtje of lade om spullen in op te bergen of juist voor een stoer half open nachtkastje. Heb je echt geen ruimte naast je bed? Kies dan voor een smal kastje, dan kan je toch nog iets kwijt. Als je de industriële stijl van de rest van het huis doorzet naar de slaapkamer, dan zal jouw woning aanvoelen als een fijn en rustig geheel.

Slim opbergen: rust en ruimte!

Een industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van neutrale kleuren en robuuste materialen. Niet voor niets zijn industriële opbergkasten erg populair. Deze meubels combineren functionaliteit met stijl en geven jou extra opbergruimte in de slaapkamer.

Industrieel garderoberek

Zorg voor een vaste plek voor het opbergen van schoenen en tassen die je vaak gebruikt met een strak garderoberek. Geen rondslingerende kleding meer, maar een duidelijke plek waar je alles kunt opbergen. Door het minimalistische uiterlijk en de donkerbruine houtlook is een garderoberek makkelijk te combineren met andere meubels.

Of ga je liever voor een handige schoenenkast die iets minder ruimte inneemt? Een kleinere, stevige kast is de perfecte toevoeging op een industrieel interieur in een kleinere ruimte. Je zult zien dat je met een paar mooie meubels binnen een handomdraai een fraaie, stoer ogende slaapkamer krijgt die rust en ruimte uitstraalt.

Speel met licht: industriële verlichting

Ken je dat? De meubels in je slaapkamer zijn helemaal wat je wil, heb je jouw slaapkamer voorzien volledig nieuw industrieel interieur  maar er mist nog iets? Dit kan heel goed te maken hebben met de lichtkeuze die vaak meer functioneel dan mooi is. Een lastige opgave, maar de juiste verlichting kan een enorm verschil maken in de beleving van een ruimte, zeker in je slaapkamer.

Een mooie industriële lamp waarmee je een prachtig zacht lichtschijnsel krijgt in jouw slaapkamer, zorgt direct voor warmte en rust. Deze studiolamp is een ware eyecatcher en is door het industriële design te combineren met ieder interieur.

Ook kun je jouw slaapkamer helemaal af maken door het toevoegen van industriële decoratie, zoals een stoere wandklok of een fraaie spiegel. En natuurlijk kun je zorgen voor een persoonlijke touch met foto’s op het nachtkastje, of een grote vakantiefoto op canvas boven het strakke dressoir. Ook het toevoegen van groene planten en natuurlijke materialen zoals hout past goed in een industrieel interieur. Zo maak je van jouw slaapkamer het ultieme slaapvertrek.

Een slaapkamer met een industrieel uiterlijk is makkelijker te realiseren dan je denkt. Bij Industrieel in Huis kun je terecht voor een ruim assortiment aan robuuste en betaalbare industriële meubels. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via klantenservice@industrieelinhuis.nl of bel naar +31 850041790.

Vorig artikel Dé interieurtrends van 2023

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden