Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Schoenenkast inrichten? Dat doe je zo!

Schoenenkast inrichten? Dat doe je zo!

Een mooie schoenenkast is eigenlijk onmisbaar in je interieur! Er zijn verschillende plekken waar je een schoenenkast kunt neerzetten, en daarnaast natuurlijk veel verschillende vormen, maten en ontwerpen van schoenenkasten.

Hoe kies jij de juiste schoenenkast? We helpen je daar graag bij! De reden waarom je een schoenenkast nodig hebt, laat zich wellicht raden: schoenen slingeren uitzonderlijk vaak door het huis!

Je komt thuis, en het eerste wat je doet is je schoenen uit schoppen. Ga je deze meteen netjes opruimen? Vast niet, en al zeker niet altijd! In een mooie kast berg je deze uit het zicht op, waardoor je hal of woonkamer niet rommelig oogt.

Je schoenenkast: waar zet je hem neer?

In bovenstaand voorbeeld is de hal de beste locatie voor deze kast. Hij hoeft ook niet enorm groot te zijn, maar kan plaats bieden aan enkele paar schoenen. Je hebt ook halbankjes waar je schoenen in kunt opbergen, en waar je tegelijkertijd makkelijk op kunt gaan zitten om deze aan te trekken.

Zet in deze kast verschillende soorten schoenen, zodat je altijd een passend paar hebt om vlug naar buiten te gaan!

Een mooie grote schoenenkast kun je in je slaapkamer of kleedkamer zetten, naast je kledingkast. Zo zoek je meteen het paar schoenen uit dat perfect bij je outfit van die dag past.

De kast als halbank kleedt dan weer je hal mooi aan. Dit is belangrijker dan je denkt, want de hal is het eerste dat mensen zien wanneer ze je huis binnenstappen. Losslingerende schoenen geven dan meteen een rommelige indruk, ook al is de rest van je huis keurig opgeruimd.

Wie weet wil jij wel twee schoenenkasten: één voor je hal, én één voor boven!

De industriële schoenenkast voor elk interieur

Wanneer je kiest voor een kast met een industriële uitstraling, past deze in vrijwel elk interieur! Neutraal, en tegelijkertijd stoer en elegant: dat vind je allemaal in één kast.

De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van stoere ruige materialen zoals ruw hout en staal.

De meubels zien eruit alsof ze gisteren nog in een fabriek dienst deden, en dat is precies wat er beoogd wordt in deze interieurtrend!

Het strakke metaal past goed in een modern interieur, terwijl het warme hout perfect past in een landelijke of romantische inrichting. De industriële stijl is daarom altijd een goede keuze, ook als het om een relatief eenvoudig item gaat als een schoenenkast.

Bij industrieelinhuis.nl hebben we altijd de stoere schoenenkast die je zoekt. We verzenden je bestelling snel en zijn er voor je wanneer je vragen hebt.

Ook voor andere gave industriele meubels ben je bij ons aan het juiste adres, transformeer jouw inrichting beetje bij beetje in een stoere industriële loftachtige stijl!

Van eettafel tot tv-meubel en schoenenkast: je vindt ze allemaal in ons uitgebreide assortiment!

Vorig artikel Alles over industriële bijzettafels
Volgend artikel Hoe richt je een servieskast in?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden