keukenrek

Ruimte tekort in de keuken? Dit zijn de oplossingen voor extra ruimte in je keuken!

Het lijkt wel alsof je er altijd plek tekort komt: de keuken. Keukenapparatuur lijkt steeds groter te worden en voordat je het weet neemt het heel je keukenblad in beslag. Zo kom je snel in de knoop met het snijden van ingrediënten of kun je jouw opdienschalen niet meer kwijt. Tijd voor extra ruimte in de keuken! Maar hoe zorg je daarvoor zonder te verbouwen of de complete indeling te veranderen? Bij Industrieelinhuis.nl hebben we een aantal slimme oplossingen voor meer ruimte in de keuken! Zoals keukentrolley’s en wandrekken!

Keukenrek 

Maak gebruik van de wanden

Hoe groot je keuken ook is, het is alsnog mogelijk dat je tegen ruimtegebrek aan loopt. Hoe meer ruimte, hoe meer spullen en dat leidt weer tot ruimtegebrek. Het is als het ware een vicieuze cirkel.

 

We hebben in de keuken vaak de neiging om items op het aanrecht te plaatsen. Zo’n recht en goed bereikbaar oppervlak is simpelweg een geschikte verzamelplek voor allerlei spullen. Is er op jouw keukenblad geen ruimte meer? Vergeet dan vooral de wanden van jouw keuken niet!

Wandschap keuken

 

Een wandrek in de keuken kan al gauw zorgen voor flink wat extra opbergruimte. Gebruik het rek om wat mooie glazen aan te hangen of maak het de plek voor al je pollepels en spatels. Zo zorg je in een handomdraai voor meer ruimte op je werkoppervlak.

 

Schaf een keuken trolley aan

Houdt jij meer van flexibel inzetbare extra ruimte? Dan is een keuken trolley echt iets voor jou. Onze stoere keukentrolleys op wieltjes zijn heel compact en ideaal als je niet veel ruimte over hebt. Ook voor de kleinere keuken is een keuken trolley erg handig. Met de mooie industriële look past een trolley bij vrijwel iedere keukenstijl.

 

Een keuken trolley wordt ook wel een serveerwagen genoemd. Door de wieltjes kun je er makkelijk eten en drinken mee verplaatsen vanuit de keuken. Het is een multifunctioneel meubel waarmee je ook nog eens zorgt voor extra sfeer in je keuken. Met de stoere uitstraling is de trolley een ware eyecatcher in jouw keuken.

 

Slim opbergrek keuken

Extra ruimte kun je op allerlei manieren creëren. Zo zijn opbergrekken ook een goede oplossing, zeker als je jouw keukenspullen graag in het zicht hebt staan. Een opberg rek kun je bijvoorbeeld kwijt in de loze ruimte naast je fornuis of aan het hoofd van een kookeiland.

Keukenrek 

Een metalen opbergrek kun je gebruiken om verse kruiden op te zetten, om die onhandige magnetron een plekje te geven of voor extra voorraad. Onze staande keukenrekken met industrieel uiterlijk zorgen ervoor dat jouw keuken er direct heel anders uit gaat zien. Stal je mooiste servies uit, zet een mooi kookboek neer en zorg voor een mooie plant. En zie daar: een frisse, gedecoreerde keuken mét genoeg opbergruimte. Wat wil je nog meer?

 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.