Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Industriële bijzettafel kopen? Bestel bij Industrieelinhuis.nl!

Industriële bijzettafel kopen? Bestel bij Industrieelinhuis.nl!

Overweeg je een industriële bijzettafel te kopen om bijvoorbeeld je interieur een upgrade te geven? Een bijzettafel is een goede keuze. Je kunt er ontzettend veel kanten mee op en de industriële look misstaat nergens.

 

Bij Industrieelinhuis.nl hebben we allerlei soorten en maten industriele bijzettafels in ons assortiment. Daar zit er vast één tussen die perfect past bij jouw interieur.

 

Industriële bijzettafel met robuuste look

 

Een industriële bijzettafel is een bepaald type bijzettafel met een soort vintage, stoere look. Deze industriële woonstijl is de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden. Deze stijl is een blijvertje en wij leggen je graag uit waarom!

bijzettafel industrieel

Door de combinatie van hout en metaal hebben industriële meubels namelijk een tijdloze uitstraling. Ze zijn stoer, bijzonder en passen in vrijwel ieder interieur. Dit is zeker fijn wanneer je een industriele bijzettafel wilt aanschaffen. Een bijzettafel combineer je namelijk heel makkelijk met andere meubels. Je hebt er weinig ruimte voor nodig en tegelijkertijd zijn ze ontzettend handig.

 

 

Multifunctioneel en onmisbaar

 

Als er één meubel is dat ontzettend multifunctioneel is, dan is het wel een industriële bijzettafel. Deze kleine tafels kun je overal in huis neerzetten. Handig voor rondslingerende spulletjes, als verzamelplek voor tijdschriften of voor wanneer je een laptoptafel nodig hebt.

 

Ook kun je op een bijzettafel de leukste woondecoratie kwijt. Een mooie groene plant, fotolijstjes, een droogbloemen boeket, een set kaarsen; het is maar net wat je wilt! En ben je uitgekeken op je accessoires? Dan zet je er gewoon iets anders neer.

 

 

Bijzettafel als nachtkastje of salontafel

 

Onze industriële bijzettafels hoeven lang niet altijd als alleen bijzettafel gebruikt te worden. Een bijzettafel kan namelijk ook prima fungeren als een nachtkastje of salontafel.

 

Een bijzettafel met een lade, deurtje of allebei is uitermate geschikt als nachtkastje. Zo kun je jouw spullen uit het zicht opbergen en oogt je slaapkamer rustig. Opgeruimd staat netjes!

industrieel nachtkastje 

Heb je geen ruimte voor een grote tafel in de woonkamer? Een bijzettafel zorgt voor net zoveel sfeer en neemt minimale ruimte in. Zet een stel stoelen om de tafel heen of een fijne chaise longue en voila: jouw ultieme relaxplek is gecreëerd!

 

 

Groot assortiment industriele meubels

 

Vierkant, rechthoekig, rond, klein, groot: bij Industrieelinhuis.nl hebben we een groot assortiment industriele bijzettafels. Of je nu op zoek bent naar een bijzettafel van mango hout, een set bijzettafeltjes of een bijzettafel met deurtje. Bij ons vind je het allemaal. En bijkomend voordeel: we vernieuwen ons assortiment regelmatig met mooie toevoegingen.

 

Daarnaast kun je bij Industrieelinhuis.nl ook terecht voor andere betaalbare industriële meubels van hoge kwaliteit. Combineer jouw bijzettafel bijvoorbeeld met een mooie industriële kast, industrieel garderoberek of industriële woondecoratie.

industrieel garderoberek 

Industriële bijzettafel kopen? Bij Industrieelinhuis.nl zit je goed! Bestel jouw tafel eenvoudig online en we bezorgen hem bij je thuis. In Nederland en België is verzending zelfs helemaal gratis.

 

Heb je vragen of kunnen we je voorzien van advies? Neem dan gerust contact op met onze experts via klantenservice@industrieelinhuis.nl, + 31 850041790 of stuur ons een chat via de website.

 

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden