Industrieel interieur trends voor deze herfst

Industrieel interieur trends voor deze herfst

Je wil er nog niet aan denken maar over een kleine maand is de zomer weer op zijn retour en gaat het weer richting de herfst. Wanneer we weer meer tijd binnen doorbrengen wordt het ook tijd om je interieur een update te geven. Dit zijn de industrieel interieur trends voor deze herfst! 

Industrieel interieur: haal de natuur naar binnen!

Na een lange zwoele zomer waarin we het liefst zoveel mogelijk buiten leven, is het weer tijd om naar binnen te gaan. Verleng het buitengevoel door het binnen gezellig te maken, met dezelfde natuurlijke look en feel als buiten!

Zet mooie grote planten neer en maak van je huiskamer een soort tuinkamer. Ook mooie botanische prints op een behang of bijvoorbeeld posters doen het heel goed in je interieur deze herfst.

De industriële woonstijl kenmerkt zich door ruwe materialen zoals hout en staal. Dit geeft een stoere ruige basis, waar de groene kleur van planten perfect bij contrasteert.

De botanische look kun je ook op andere manieren laten terugkomen, zoals in deze stalen wanddecoratie. Combineer verschillende botanische elementen in huis en geef zo een nog natuurlijkere look aan je meubels met hout.

Verander je industrieel interieur van kleur

Je industrieel interieur vormt de stoere basis, die hoef je niet te veranderen. Laat de rest van je inrichting meebewegen met de seizoenen, door bijvoorbeeld accessoires en kleuren aan te passen.

Nu de dagen korter worden en we het binnen knus willen maken, komen daar donkere kleuren bij kijken. Combineer donkergroen of diep donkerblauw met je stalen en houtlook meubelen. Voeg hier en daar een oud roze accent toe, bijvoorbeeld in de kussens op je bank of door een klein muurtje te schilderen. Deze kleur brengt wat licht op de juiste plek en combineert goed met donkere tinten en het groen van je planten en botanische looks. 

Ook kunnen de kussentjes, kaarsen en plaids weer uit de kast gehaald worden: je verlangt ernaar om lekker op de bank te kunnen wegkruipen!

Donkere dagen? Haal het licht in huis!

De avonden worden donkerder, en de kleurstelling van je interieur ook. Met mooie industriële lampen voeg je de gezelligheid toe. Maak gebruik van verschillende zachte lampen, om zo de sfeer en rust van je inrichting te behouden.

Zacht en warm licht zorgt voor veel knusheid, maak waar mogelijk gebruik van dimbare lampen. Zo kun je toch goed je boek lezen wanneer dat nodig is, maar maak je het ook eenvoudig gezellig wanneer je geen fel licht nodig hebt. Een lekkere borrel avond wordt daardoor intiem en knus.

Steek gezellig de kaarsjes aan en hang een mooie grote klok op als eyecatcher! Je droomt nog even weg van de heerlijke zomer, maar verheugt je op deze manier ook alweer langzaam op de knusse winter!

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.