Industrieel interieur? Een industriële bijzettafel mag niet ontbreken!

Industrieel interieur? Een industriële bijzettafel mag niet ontbreken!

Een industriële bijzettafel past altijd nog in jouw interieur. Wanneer jouw industriële interieur nog een extra toevoeging kan gebruiken, kan een industriele bijzettafel net de finishing touch geven! Een bijzettafel met industrieel karakter kan op verschillende manieren toegepast worden en is in allerlei vormen verkrijgbaar.

Wat maakt jouw bijzettafel industrieel?

Een bijzettafel industrieel kenmerkt zich door de stoere stevige look, en het gebruik van materialen als hout en staal. Deze materialen worden zowel los van elkaar als in combinatie met elkaar veel gebruikt voor industriële meubels. Wanneer de rest van jouw interieur ook deze stoere robuuste look heeft, mag een industriële bijzettafel niet ontbreken!

 

De industriële woontrend is al enkele jaren populair en komt eigenlijk uit de oude fabrieken, waar beton, metaal en hout gewoon gezien mochten worden. Toen de eerste mensen in deze fabrieken gingen wonen, lieten ze dit rauwe randje zichtbaar, gecombineerd met planten creëert dit een warme en huiselijke maar toch stoere look.

Zet de bijzettafel naast je bank voor bijvoorbeeld je kop thee of zet het juist in een verloren hoek met een mooie plant erop: een bijzettafel industrieel hoog of laag geeft een extraatje aan jouw interieur!

Een andere industriële woontrend is het gebruik van visgraat motief in tafelbladen. Wil je daar meer over lezen? Lees dan onze blog: de trend van 2021: visgraat tafelbladen.


Een bijzettafel industrieel van mangohout of met houtlook

Een bijzettafel industrieel met mangohout en staal geeft een ruige robuuste look aan je interieur. Zoals bijvoorbeeld dit industriele bijzettafeltje met een zwevende lade. 

Ook de combinatie van houtlook en metaal geeft een robuuste stoere uitstraling aan je interieur, zoals dit bijzettafeltje met opbergruimte van houtlook.

De valkuil voor een industrieel interieur is dat er veel rechte strakke lijnen voorkomen. Dit lijnenspel doorbreken maakt je interieur net wat speelser en losser. Dit ronde bijzettafeltje van staal met houtlook is daarvoor het ideale item! Ook in accessoires kun je ronde vormen toevoegen om je interieur wat meer speelsheid te geven.

Een laptop bijzettafeltje of nachtkastje: talloze toepassingen!

Of je nu een laptop bijzettafeltje kiest, of een bijzettafel industrieel met een ronde: de keuze is groot, en je kan deze tafeltjes op heel veel manieren toepassen. Je kunt een nachtkastje als bijzettafeltje gebruiken, en vice versa. Dit nachtkastje met houtlook en deurtje staat prachtig in jouw woonkamer met een mooi fotolijstje erop maar ook in je slaapkamer doet hij prima dienst! 

Ook een laptop tafeltje is multifunctioneel: Dit laptoptafeltje van mangohout met staal is ideaal voor je laptop, maar kan ‘s avonds perfect dienst doen als tafeltje voor je drankje en snack tijdens een spannende film!

Ook een hoog bijzettafeltje geeft een speels effect in je interieur of kies juist voor verschillende hoogtes als bijzettafel. Neem dit mooie open hoge bijzettafeltje van staal.

Zoek daarom op zowel bijzettafeltje als op nachtkastje op onze website en ontdek de mooiste meubels voor in jouw huis. 


 


 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.