Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
Industrieel dressoir kopen? Bekijk onze industriele dressoirs koopgids!

Industrieel dressoir kopen? Bekijk onze industriele dressoirs koopgids!

 

Iedereen die een industrieel dressoir wil kopen zal er tegenaan lopen: er is zo ontzettend veel keuze! De industriële stijl wint namelijk nog steeds aan populariteit en dat is terug te zien in het aanbod. Dus hoe kies jij dan het dressoir dat het beste bij je past? We geven je hieronder graag onze tips voor het kopen een industrieel dressoir! 

 

Industriële woonstijl

De o zo geliefde industriële woonstijl zie je steeds vaker voorbij komen. Deze stijl is afgeleid van oude industriële lofts in New York. Men ging daar oude fabriekspanden en pakhuizen omtoveren tot woonruimtes. Hierbij werd optimaal gebruik gemaakt van robuuste en stoere materialen zoals staal, hout en leer.

 

Industriële meubels worden zo gemaakt dat ze stevig en functioneel zijn. Het is een tijdloze stijl die met veel verschillende interieurs te combineren is. Hierdoor kun je ervoor kiezen om langzaam maar zeker meer industriële elementen aan je interieur toe te voegen zonder dat het misstaat.

 

Industrieel dressoir

Een dressoir is een heel handig meubelstuk die je overal in huis kunt plaatsen. In de woonkamer, slaapkamer of hal komt een dressoir mooi tot zijn recht. Je kunt er allemaal verschillende spullen in kwijt.

Zet je een klein dressoir in de slaapkamer? Dan kun je het als verlengstuk van je kledingkast gebruiken. Bijvoorbeeld voor sokken en ondergoed. Wil je graag een dressoir in de woonkamer en heb je veel plek? Dan kun je kiezen voor een groot dressoir. Zo kun je er spulletjes in kwijt zoals boeken, mappen, afstandsbedieningen en nog veel meer.

Dressoir industriel 

Bedenk je dus vooraf waar je jouw meubel wilt plaatsen en hoeveel ruimte het in kan nemen.

 

Soorten dressoirs industrieel

Bij Industrieelinhuis.nl vind je allerlei soorten dressoirs. Wij verkopen dressoirs met verschillende afmetingen, in allerlei kleuren en gemaakt van de mooiste materialen.

Zo kun je kiezen voor een eenvoudig dressoir met een schap of een dressoir met deurtjes van staalgaas. Wil je liever een combinatie van planken en deurtjes? Dan is een dressoirkast of een sidetable dressoir de juiste keuze voor jou.

Industrieel dressoir lades 

Op zoek naar een extra bijzonder dressoir? Ga dan voor een dressoir industrieel mango, zoals dit dressoir met visgraat. Voor dit dressoir wordt gebruik gemaakt van mangohout en staal. Zo ziet het dressoir er extra robuust uit en met een mooie warme uitstraling.

 

Industrieel dressoir kopen?

Bij Industrieelinhuis.nl bestel je jouw nieuwe dressoir eenvoudig online. Kijk eens op onze dressoir pagina voor het totaaloverzicht van ons aanbod. Voor elk budget is in ons assortiment wel een mooi dressoir te vinden. Dat is ook precies wat ons motto is: industriele meubels voor iedereen betaalbaar maken.

Met bovenstaande tips lukt het vast om jouw perfecte industriële dressoir uit te kiezen. Kun je toch nog wat hulp gebruiken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mailtje naar klantenservice@industrieelinhuis.nl of bel naar 0850041790.

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden