Een industrieel tv meubel kopen? Dit is de top 20 van de handigste tv meubels! 

Een industrieel tv meubel kopen? Dit is de top 20 van de handigste tv meubels! 

Wanneer je een industrieel tv meubel gaat kopen, wil je uiteraard een handig tv meubel waar je efficiënt alles wat bij je tv hoort, in kan opbergen. In onze top 20 van de handigste tv meubels heb je een uitgebreid overzicht van onze tv meubels en waarom je juist voor een bepaald meubel zou moeten kiezen.

Dit is jouw gids om een industrieel meubel kopen makkelijk te maken.

De opvatting dat een tv meubel alleen nodig is om je tv op te zetten is natuurlijk redelijk achterhaald. Een tv meubel is een mooie kleine kast, die je kunt gebruiken voor decoratie. Hang je televisie aan de muur en zet je mooiste fotolijstjes, planten, of een mooie vaas op je meubel.

Wanneer je klein woont, kun je ervoor kiezen om een tv meubel te gebruiken als extra opslagruimte. Kies dan voor een dichte tv kast die dicht is en bijvoorbeeld lades heeft.

We nemen de top 20 met je door, en lichten de voor- en nadelen toe, zodat jij het industrieel tv meubel kiest dat perfect is voor jouw woonkamer!

De industriele tv meubels die je industriële interieur afmaken, vind je bij ons! Wanneer je geen rekening hoeft te houden met ruimte, of opbergruimte, heb je alle keuze. En die keuze is niet per se makkelijk, want we hebben een heleboel mooie industriële meubels in ons assortiment.

#1: een extra groot industrieel tv meubel van mangohout en staal.

Dit industriele tv meubel is maar liefst 180 cm lang. In dit meubel lijkt het alsof de lades zweven. De lades zijn handig voor je afstandsbediening en andere toebehoren bij je televisie.

Ben je net als wij direct verliefd op dit meubel, maar wat kleiner behuisd? Zijn korte broertje is net zo mooi, en staat ook in de top 20.

#2 bijna net zo populair als zijn grote broer!

Meteen na de nummer 1 vind je dit tv meubel. Met maar 2 lades biedt deze jou ook voldoende opbergruimte, en is maar 110 cm lang.

#3 TV meubel Britt van zwart mangohout en staal

Dit is ons tv meubel Britt! Ze biedt jou naast 4 lades met opbergruimte ook een schap waar je je spelcomputer op kunt zetten.

#4 een meubel in warm mangohout

Is mangohout jouw ding? Dan is dit mangohouten meubel voor je tv natuurlijk prachtig. Hier heb je naast lades ook twee kastjes, en kun je het tv meubel ook gebruiken voor extra opbergruimte. Hout en staal zijn een waanzinnige stoere, maar toch sfeervolle combinatie, het is niet voor niets dat een industrieel tv meubel zo populair is!

#5 met bijzondere lijnen

Deze tv kast van houtlook materiaal heeft een mooi grafisch lijnenspel dat je direct de aandacht trekt in je woonkamer!

#6 de lockerlook

Dit is het tv meubel Luna van mangohout en dik staal. Deze heeft roostertjes in de deuren, die doen denken aan een industriële lockerkast.

#7 het dansende tv meubel

Kies je voor tv kast Bibi, dan heb je een speels en eigenzinnig tv meubel in huis. Met haar schuine pootjes en verspringende lades en deurtjes lijkt het alsof ze in je woonkamer danst!

#8 krachtig in zijn eenvoud

Tv meubel Berlin houdt het eenvoudig en ruimtelijk. Van zwart mangohout is hij wel robuust, maar door het open karakter behoudt je het ruimtelijke gevoel in je woonkamer.

#9 de visgraat trend in je tv meubel!

Tv meubel Jax heeft de visgraat trend helemaal begrepen! Met subtiel staal en deurtjes van mangohout in visgraat motief heb je een uniek lijnenspel in je tv meubel.

#10 een unieke beauty voor al je spullen

Heb jij niet alle ruimte? Ook dan slaag je hier voor een mooi smaakvol industrieel tv meubel.

Dit meubel van massief sheeshamhout is een echte beauty! Weliswaar is het meubel zelf niet erg compact, maar het biedt met drie deurtjes wel enorm veel opbergruimte. Gebruik het daarom voor zowel je televisie, als voor rondslingerende spullen die je uit het zicht wil bewaren.

#11 het compacte meubel voor kleine ruimtes

Dit compacte meubel past in elk interieur, of in je slaapkamer. Het biedt een deurtje voor spullen die uit het zicht mogen blijven, en plankjes voor mooie boeken waarmee je wil pronken!

#12 Eenvoud houdt het ruimtelijk

Houd het open voor een ruimtelijk gevoel met dit televisiemeubel. In een kleine ruimte kan een massief meubel al erg vol ogen, met deze subtiele knapperd van houtlook en staal houd je het ruimtelijk!

#13: Compact maar met alle mogelijkheden

Dit open televisiemeubel van staal en houtlook biedt ruimte voor bijvoorbeeld spelcomputers en dvd spelers, maar oogt tegelijkertijd ook ruimtelijk.

#14 het retro tv meubel

Ben je naast de industriële look ook fan van de retrolook? Dan is dit televisiemeubel de juiste keuze voor jou! Met voldoende opbergruimte en de speelse schuine pootjes een blikvanger in jouw interieur!

#15: stoer én handig!

Een stoere tv kast in houtlook met twee schuifdeuren. Deze komt ook vast van pas wanneer je verlegen zit om opbergruimte.

#16: compact maar ook om mee te pronken

Meteen hierna volgt zijn broertje, ook een tv meubel in houtlook. Deze heeft minder opbergruimte, maar biedt twee schappen voor spelcomputers of juist mooie fotolijstjes of koffietafelboeken.

#17: een robuuste rauwdouwer!

Dit meubel van dik mangohout en dikke stalen palen oogt robuust! Losse spullen berg je op in de lades, en mooie tijdschriften leg je in het zicht op de plank.

#18: voor een stoere zwarte look.

Dit is het neefje van nummer 17. Hetzelfde tv meubel in zwart mangohout!

We sluiten deze lijst van twintig toppers af met twee prachtige meubelen die je ook als dressoir zonder televisie wil gebruiken.

#19: een tv meubel met zwevende plank

Bijna onderaan de lijst staat deze asymmetrische kast van teakhout met staal. Hij biedt zowel opbergruimte als plek voor mooie items. Denk aan die ene vakantie foto of dat prachtige kookboek waarvan je spontaan trek krijgt!

#20: een speels tegelpatroon

Last but not least: dit tv meubel met verspringende planken in een tegelpatroon. De subtiele metalen pootjes zorgen dat het meubel lijkt te zweven in je woonkamer! Met een lade en twee deurtjes berg je alles op dat je niet in het zicht wil hebben.

Je ziet het: in de industriële stijl kun je alle kanten op. We hebben een tv meubel voor elk industrieel interieur, het is aan jou om de keuze te maken welke het wordt.

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.