Dit zijn de trends in thuiswerk meubilair!

Dit zijn de trends in thuiswerk meubilair!

Ondertussen is het vrij duidelijk: thuiswerken is waarschijnlijk echt een blijvertje. We zullen niet meer met z’n allen terugkeren om vijf dagen per week op kantoor te werken. Dus kun je maar beter een fijne thuiswerkplek voor jezelf creëren, toch?

 

Daarom zetten wij graag de trends in thuiswerk meubilair voor je op een rijtje. Doe er inspiratie mee op voor jouw nieuwe thuiswerkplek. Of bekijk of je jouw huidige werkplek misschien een upgrade wilt geven. Want met deze trends werk jij straks nog fijner vanuit huis!

Thuiswerkbureau 

Industriële thuiswerkplek

Behoor jij tot een van de gelukkigen met een aparte kamer als werkplek? Dan kun je natuurlijk je creativiteit de vrije loop laten. Jouw werkkamer is ten slotte afgesloten van de rest van je huis.

 

Velen van ons hebben echter een werkplek ergens in huis. Dit is als het ware gewoon ontstaan toen het nodig was. Hoe verweef je zo’n werkplek nu goed in je interieur?

 

Allereerst kun je kiezen voor een industriële inrichting van je werkplek. Een industriële werkplek laat zich moeiteloos combineren met allerlei verschillende inrichtingen.

 Thuiswerkplek

Zet bijvoorbeeld een industrieel bureau neer in een hoekje van je woonkamer. Je zult zien dat zo’n bureau, met zijn stoere hout en metaal look, heel mooi zal staan! De industriële stijl is namelijk helemaal hip en straalt een fijne warmte uit. Precies wat je nodig hebt!

 

Opgeruimd werkt netjes

Een werkplek in huis zorgt vaak voor extra rondslingerende spullen. Zorg daarom dat jouw werkplek voldoende opbergruimte heeft. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken door het plaatsen van robuuste industriële boekenkasten. Genoeg ruimte voor al je mappen, kantoorartikelen en de printer.

 industriele boekenkast

Je kunt ook zorgen voor een optische afscheiding van de ruimte. Zet bijvoorbeeld de kast haaks op je bureau neer. Zo ontstaat er een fijn hoekje en is je werkplek ietwat afgesloten van de rest van de ruimte.

 

Op die manier zorg je ook voor een opgeruimd huis. Mocht je geen aparte werkkamer hebben, dan kun je dat gevoel zo toch een beetje nabootsen.

 

Zorgeloos thuis werken

Een goede thuiswerkplek is natuurlijk niet alleen functioneel, maar straalt ook sfeer uit. Het kan daarom geen kwaad om wat industriële decoratie neer te zetten bij je bureau en boekenkast.

 

Kies bijvoorbeeld voor toffe decoratie die tegelijkertijd ook functioneel is. Zoals een industriële kapstok met handige plankjes. Je kunt er niet alleen rondslingerende spullen op kwijt, zoals je handtas en dat fijne vest maar bijvoorbeeld ook een mooie groene plant of foto’s van de laatste vakantie.

 

Industriële werkplek(ingestuurd door Maya)

 

Zo wordt jouw thuiskantoor ook echt een inspirerende plek. Want niemand zegt dat je werkplek niet ook gezellig mag zijn! Maak er simpelweg een ruimte van waar jij graag komt. Dat werkt veel fijner!

 

Industriële thuiswerk meubels

Ben jij op zoek naar de mooiste thuiswerk meubels met industriële look voor je? Dan zit je bij Industrieelinhuis.nl helemaal goed. Bij ons vind je allerlei soorten meubels in de industriële woonstijl.

 

Wij maken een industriële inrichting toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Neem een kijkje in onze webshop voor de mooiste industriële meubels!

 

 

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.