Keukentrolley

De 7 redenen waarom je een keukentrolley nodig hebt!

 

Als er één meubelstuk is dat voor iedere keuken een aanwinst is, dan is het wel een keukentrolley. Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom jij gelukkig zult worden van een trolley. Daarom zetten we hieronder zeven redenen voor een keukentrolley je op een rijtje!

 

#1. Creëer meer opbergruimte

Hoe groot je keuken ook is, je hebt altijd wel eens ruimte tekort. Voor al die boodschappen, een set servies voor dagelijks gebruik, al je keukengerei of een extra stukje werkblad. Met een keukentrolley beschik je ineens over meer opberg- en werkruimte. Flexibel inzetbaar en in te richten zoals jij dat wilt.

 

Keukentrolley

 

#2. Nooit meer lopen met een wiebelig dienblad

Ken je dat? Je hebt mensen op bezoek en wilt het liefst in één keer zoveel mogelijk drankjes en hapjes naar de woonkamer brengen. Dat wordt een eitje met jouw nieuwe keukentrolley. Zet alles wat je nodig hebt op de trolley en rol hem naar de andere ruimte. Niet meer lopen met onstabiele dienbladen!

 

#3. Stoere industriele look

Onze keukentrolleys zijn gemaakt van een stevig zwart metalen frame en planken van houtlook materiaal. Zo zien de trolleys er niet alleen stoer uit, maar passen ze ook perfect bij een industrieel interieur. Door de mooie looks wordt de trolley een echte blikvanger in de keuken en voegt het meubel echt iets toe aan jouw inrichting.

 

 

#4. Al je spullen een vaste plek

Het leuke aan een keukentrolley is dat je zelf kunt bepalen hoe je hem inricht. Een grote trolley kun je gebruiken om een magnetron op te plaatsen of als geïmproviseerd wijnrek. Kleinere trolleys zijn de perfecte plek voor een pot met keukengerei of een mooie decoratieve plant. Hoe dan ook kun je ervoor zorgen dat al je spullen hun eigen plek krijgen.

 

Keukentrolley 

#5. Handig bij etentjes

Als je een keer een aantal extra eters over de vloer hebt dan is het niet gek als je ruimte tekort komt voor alle schalen met eten. Gelukkig kun je de keukentrolley ook gebruiken als extra tafeltje om de maaltijd op uit te stallen. Simpel opgelost!

 

 

#6. Belangrijke items bij de hand

Iedereen heeft zijn eigen spullen die veel gebruikt worden in de keuken. Als je graag kookt zijn er vast ingrediënten die je bijna dagelijks gebruikt, zoals uien, knoflook of bepaalde kruiden. Of misschien wil je voor je kinderen altijd gezonde snacks bij de hand hebben. Zet deze items op een keukentrolley zodat je er snel en gemakkelijk bij kunt.

 

Keukentrolley 

#7. Trolley niet nodig? Schuif hem opzij

Heb je de ruimte in je keuken even ergens anders voor nodig? Dan schuif je jouw keukentrolley gewoonweg aan de kant. Door de wieltjes is de trolley verrijdbaar en kun je hem gemakkelijk tijdelijk ergens anders in huis plaatsen. Natuurlijk zijn de wieltjes te vergrendelen zodat de trolley niet zomaar kan wegschuiven.

Nu een keukentrolley bestellen? Bekijk snel onze collectie keukentrolley’s

Laat een comment achter

Let op: comments worden eerst goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.