Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
7x sidetables met een bijzondere plek!

7x sidetables met een bijzondere plek!

Er zijn weinig meubels zo ontzettend veelzijdig als de sidetable. Dit tafeltje komt echt op iedere plek in huis tot zijn recht. Juist daarom kan het zomaar zijn dat je niet meer weet waar je hem neer moet zetten.

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe industriële sidetable? Lees dan gauw verder.

 

#1. Sidetable mangohout in de badkamer

Een sidetable gemaakt van mangohout is een van de meest populaire meubels van het moment. Mangohout heeft een mooie warme uitstraling met subtiele nuances in kleur.

Eén van de geschikte plekken voor een sidetable is in de badkamer. Deze mangohouten sidetable zou daar perfect staan. Klein maar fijn en met voldoende opbergmogelijkheden voor washandjes of verzorgingsproducten.

Kleine sidetable badkamer

 

#2. Sidetable als halmeubel

Een smalle sidetable in de hal is precies wat je nodig hebt. Door de twee deuren en drie lades kun je hier veel spullen in kwijt. In de winter je sjaal, handschoenen en muts. In de zomer een hoedje, je zonnebril en dat ene fijne tasje.

 

#3. Sidetable in de keuken als servieskast

Heb jij te weinig plek in de keuken voor al je keukengerei of het servies? Dan is een sidetable in de keuken dé oplossing. Deze sidetable van donkerbruin hout en een stalen frame is heel praktisch voor in de keuken. Door het gaas zie je precies wat erin staat en is jouw mooie servies altijd te zien.

Servieskast industrieel 

 

#4. Stoere sidetable achter de bank

Een stoere sidetable achter de bank? Jazeker! Als jouw bank niet tegen een muur staat, is het de uitgelezen kans om een sidetable erachter te plaatsen. Deze lange sidetable biedt plek voor al je boeken en tijdschriften en is een ware eyecatcher.

 

#5. Sidetable met glas industrieel als bijzettafel

Een sidetable met glas industrieel zul je het meest terug zien komen als een bijzettafel. In de woonkamer, de hal, de slaapkamer. Deze glazen sidetable kun je echt overal neerzetten. De glazen bladen zijn gemaakt van gehard glas en combineren stoer met stijlvol.

 

#6. Robuuste sidetable met lades als kaptafel

Deze robuuste sidetable met lades kun je prima als kaptafel gebruiken. Zo heb je extra opbergruimte voor jouw make-up, parfum en crèmes. Een mooie stoel erbij, een spiegel erboven en je hebt een prachtige eigen plek in jouw huis.

  

#7. Sidetable met lades van mangohout voor de werkkamer

Op zoek naar een sidetable met lades van mangohout? Dan is deze prachtige sidetable van mangohout en metaal een hele goede optie. Een mango sidetable met metalen frame is een hele mooie aanvulling voor een werkkamer. Zo heb je plek voor de administratie en voeg je tegelijkertijd echt iets toe aan jouw interieur.

Industriële sitetable 

Benieuwd naar alle sidetables van Industrieelinhuis.nl? Bekijk dan zeker eens ons ruime assortiment sidetables. Zit er een meubel voor jou tussen? Dan bestel je deze heel eenvoudig online en wordt hij bij je thuis bezorgd.

Voor meer informatie over onze producten kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

Vorig artikel Handig: dit kan je allemaal kwijt in een schoenenkast!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden